Във връзка с темата, да питам ще има ли някакъв проблем да сменя само единия носач? Като карам много бавно по _много_ неравен път дори без асфалт се чува понякога нещо като пукане на пластмаса. Още не мога да определя откъде идва... може и от шарнира да е, тъй като гледам тампоните са здрави... само тези на щангата не мога да ги видя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви носачи -> решението най-накрая!
Collapse
X
-
Ами мисля, че се събраха достатъчно отговори по темата, като всеки вече ако иска съвет, да знае каква марка носачи да се вземе.По възможност тази тема ще може ли да отиде в "Често задавани въпроси", и да си остане там, та който и да чете да му се набие в очите...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Може да отиде, но опредеделено не сега.Не виждам как при 39 гласували тази извадка може да добие представителност.За най-качествените "Локхийд" и "TRW" са гласували едва 7 човека.Явно качеството не е приоритет, а цената.Като станат поне 70-80 гласували можем да преместим темата в "Често задавани....".Nino написа:Наскоро продадох подобно Пунто-II, но с атмосферния 1.9 мотор. На "тест-драйва" нарочно прекарах кандидат - купувача през КАЛДАРЪМА на "Ал.Невски".Човекът се шашна, ченето му зейна... няма тропане, скърцане, хлопане присъщо на всички нови пластмасови коли.Естествено окачването е оригиналното - TRW, една гайка не съм сменил по него!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Аз за година и полувина съм сменил само 2 шарнира сложих Локхийд-Делфи.Цял носач за Уното със втулките и шарнира е 56 лв на Локхийд-Делфи, а на Ас-метал е 36 лв.Самата изработка е с пъти по качествена от другите прозиводителиПросто няма какво да коментираме повече....Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
maiden написа:SIDEM е испанска фирма, която прави доста добри неща. Вносител са Ауто+ ако не се лъжа, само че за Типото като търсих бяха над 100лв. Така, че тия за 70лв може би не са SIDEM, а са нещо от сорта на SEDEM, SEDIM и т.н.
Коментар
-
Re: Какви носачи -> решението най-накрая!
BO написа:Колеги, не знам дали на вас ви омръзна, но на мен определено, както каза един колега "Айде стига де, всяка 3-та тема за носачи".Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
deadairplane
-
rinsuind написа:Някой за Talosa чувал ли е нещо? Знам само че са Испанци, отскоро ги и ма в БГ.
Коментар
-
deadairplane написа:Tornado написа:rinsuind написа:Някой за Talosa чувал ли е нещо? Знам само че са Испанци, отскоро ги и ма в БГ.In Tipo Veritas
Фиат Типо 1.6 DOHC
Фиат Стило 1.6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар