Здравейте, бех пуснал моето питане в раздел Дизели под името индикация. Четох ваши предишни теми свързани под заглавието ABS но искам да разбера само едно дали моято кола има АБС защото се си мисля че в началото като си купих колата ми примигваше датчик преди първоначално палене а сега нито свети датчика нито ми бута крака. Номера на рамата е zfa18200004908267 проверих го в предишната тема на линк: http://vin.alfaromeo-bg.com/index.php? но не разбирам кое да гледам дали колата има или няма АБС ако може некой да ми каже ще съм му благодарен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане
Collapse
X
-
Благодаря ти имам това там малкичкото дето е помпа ли му викат дето е до казанчето на хидравликата а другото съсхто има но непосредствено зад двигатела кола Браво 99’ ДЖтД Помпата или това дето си оградил след като върнех контакта продължаваше да бъжика явно релето не е затварало поне така четах въд форумите а сега и индикациата ми я нема на таблото както и самиа АБС ако може некои да ми каже какво да провера релета ли какво и куде да ида най близко до Благоевград , а сега и на капак почна да загрева и да не въртат шерките стига до една чертичка над средата и не се вклучват не знам какво да права благодаря ви предварително
Коментар
-
1115 написа:Ха тази снимка откъде я изкопахте - аз я търсех под дърво и камък.Ако не се лъжа това е снимката на моето Бравоп.п. Сега си я открих на компаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Ka3BaM написа:Благодаря ти имам това там малкичкото дето е помпа ли му викат дето е до казанчето на хидравликата а другото съсхто има но непосредствено зад двигатела кола Браво 99’ ДЖтД Помпата или това дето си оградил след като върнех контакта продължаваше да бъжика явно релето не е затварало поне така четах въд форумите а сега и индикациата ми я нема на таблото както и самиа АБС ако може некои да ми каже какво да провера релета ли какво и куде да ида най близко до Благоевград , а сега и на капак почна да загрева и да не въртат шерките стига до една чертичка над средата и не се вклучват не знам какво да права благодаря ви предварителноFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
бре позасилваш се на прав път да няма коли натискаш по яко спирачката ако ти завлачат колелата нямаш абс ,ако не завлачат имаш тва е.гледай да не си на пясък и отделно като палиш и имаш абс ,абс-а се проверява акто при тва си свтва 1 лампичка с знак абс ако изгасне си ок ако ли не значи нещо не ти е наред с абс-аLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар