Здравейте, бех пуснал моето питане в раздел Дизели под името индикация. Четох ваши предишни теми свързани под заглавието ABS но искам да разбера само едно дали моято кола има АБС защото се си мисля че в началото като си купих колата ми примигваше датчик преди първоначално палене а сега нито свети датчика нито ми бута крака. Номера на рамата е zfa18200004908267 проверих го в предишната тема на линк: http://vin.alfaromeo-bg.com/index.php? но не разбирам кое да гледам дали колата има или няма АБС ако може некой да ми каже ще съм му благодарен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане
Collapse
X
-
Благодаря ти имам това там малкичкото дето е помпа ли му викат дето е до казанчето на хидравликата а другото съсхто има но непосредствено зад двигатела кола Браво 99’ ДЖтД Помпата или това дето си оградил след като върнех контакта продължаваше да бъжика явно релето не е затварало поне така четах въд форумите а сега и индикациата ми я нема на таблото както и самиа АБС ако може некои да ми каже какво да провера релета ли какво и куде да ида най близко до Благоевград , а сега и на капак почна да загрева и да не въртат шерките стига до една чертичка над средата и не се вклучват не знам какво да права благодаря ви предварително
Коментар
-
1115 написа:Ха тази снимка откъде я изкопахте - аз я търсех под дърво и камък.Ако не се лъжа това е снимката на моето Бравоп.п. Сега си я открих на компаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Ka3BaM написа:Благодаря ти имам това там малкичкото дето е помпа ли му викат дето е до казанчето на хидравликата а другото съсхто има но непосредствено зад двигатела кола Браво 99’ ДЖтД Помпата или това дето си оградил след като върнех контакта продължаваше да бъжика явно релето не е затварало поне така четах въд форумите а сега и индикациата ми я нема на таблото както и самиа АБС ако може некои да ми каже какво да провера релета ли какво и куде да ида най близко до Благоевград , а сега и на капак почна да загрева и да не въртат шерките стига до една чертичка над средата и не се вклучват не знам какво да права благодаря ви предварителноFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
бре позасилваш се на прав път да няма коли натискаш по яко спирачката ако ти завлачат колелата нямаш абс ,ако не завлачат имаш тва е.гледай да не си на пясъки отделно като палиш и имаш абс ,абс-а се проверява акто при тва си свтва 1 лампичка с знак абс ако изгасне си ок ако ли не значи нещо не ти е наред с абс-а
Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар