здравейте колеги,отскоро имам Типо 1.8i и лампата на АБС като дам на контакт светва и като запаля угасва но след 50-тина метра почва да свети и доколкото усещам АБС не работиизчетох в форума всичко което пише за АБС и пак нямам идея от де да го почвам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Tipo 1.8i ABS
Collapse
X
-
Re: Tipo 1.8i ABS
borkoi написа:здравейте колеги,отскоро имам Типо 1.8i и лампата на АБС като дам на контакт светва и като запаля угасва но след 50-тина метра по4жа да свети и доколкото усещам АБС не работиизчетох в форума всичко което пише за АБС и пак нямам идея от де да го почвамforza forever
-
borkoi написа:на място като запаля лампата угасва и светва след като тръгнапредполагам че като диагностиката отначало минава но после някой датчик не подава вярна информация и лампата светва и АБС не работиправ ли съм ?довечера ша ги чистяforza forever
Коментар
-
TRE GAZELE написа:borkoi написа:на място като запаля лампата угасва и светва след като тръгнапредполагам че като диагностиката отначало минава но после някой датчик не подава вярна информация и лампата светва и АБС не работиправ ли съм ?довечера ша ги чистя
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар