не знам дали типото ми има АБС
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да разбера дали колата ми има АБС
Collapse
X
-
Може и емпирично да установиш. Времето в момента е подходящо. Засилваш до 60 и скачаш върху педала. А блокира колелце - и да имаш - нЕмаш Иначе - ако имаш АБС би трябвало да те рита педала при по-силно натискане. И естествено - да не блокират колелата.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Напиши номера на рамата (този дето почва с ZFA| ето тук http://vin.alfaromeo-bg.com/ и ще разбереш доста неща за автомобила си!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
mariqn написа:puntotras написа:Колега какво е типото,дай номер на рамата?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Справка за автомобили Alfa Romeo, Lancia и Fiat по номер на рама (VIN) Catalogue: ME | TIPO 1100-1370-1580 (1987-1993) MVS: 160.341.0(0) | 1372 SPI USA’83 AGT 5P Engine Stamp: 160A1.046 Version Code: 160AD Version: V3 | AGT Engine Version: M5 | 1370 SPI Interior: 368 | TESSUTO GRIGIO Vehicle No: 02577100 Engine No: 7970469 Prod. date: 1990-11 Типото ти е 11 месец на 1990г., а не 1991г.Освен това не вярвам на 1.4 да сложат ABS...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар