Здравейте колеги!Изчетох раздела, но не намерих категоричен отговор на въпроса си, така че да попитам...Днес от чисто любопитство минах на стенд за спирачките и се оказа, че задните почти никакви ги няма. 2600 приблизително отпред и около 500 отзад. Та, понеже явно има много мнения по въпроса, можете ли да ме посъветвате за сервиз, където да си разбират от работата и да кажат какъв точно е проблема, а не директно да ме засилят на най-скъпия ремонт.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спирачките на Типото
Collapse
X
-
не мога да те посъветвам за такъв сервиз, ама ако саморегулиращия механизъм отзад си бачка, ако накладките са добри/при мен всичко ок, накладките ментак и не спираше/ то остава кантара. 30 леа 2 ръка. най-евтиния и качествен сервиз си тиLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
Ами, честно казано, нямам идея в какво състояние са накладките. Сега в събота живот и здраве ще ги погледна. Много вероятно е да са позаминали, че са на поне 35 хиляди км. Не че имам представа за колко се изхабяват де.Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
-
ivjordan написа:Ами, честно казано, нямам идея в какво състояние са накладките. Сега в събота живот и здраве ще ги погледна. Много вероятно е да са позаминали, че са на поне 35 хиляди км. Не че имам представа за колко се изхабяват де.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Така ще ти греят предните дискове и ще ти се изтъркат бързо накладките, пък и лоши спирачки...Погледни накладките и кантарчето, мога да ти дам телефона на един майстор на Хладилника, ако искаш пиши на лични. На мен малко ми взе, но е познат. Сега съм без кантарче и спирачките са супер.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
смени ли й двг на типотоShit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
-
ivjordan написа:смени ли й двг на типотоLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Re: Спирачките на Типото
ivjordan написа:Здравейте колеги!Изчетох раздела, но не намерих категоричен отговор на въпроса си, така че да попитам...Днес от чисто любопитство минах на стенд за спирачките и се оказа, че задните почти никакви ги няма. 2600 приблизително отпред и около 500 отзад. Та, понеже явно има много мнения по въпроса, можете ли да ме посъветвате за сервиз, където да си разбират от работата и да кажат какъв точно е проблема, а не директно да ме засилят на най-скъпия ремонт.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Има ли възможност това кантарче да се настройва ? На какъв принцип е ?Искам да го "засиля" малко.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Executor написа:Има ли възможност това кантарче да се настройва ? На какъв принцип е ?Искам да го "засиля" малко.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:Executor написа:Има ли възможност това кантарче да се настройва ? На какъв принцип е ?Искам да го "засиля" малко.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Не знам, всеки си преценява.Аз реших че едва ли са сложили нещо излишно и то точно в спирачната система Както и да е, майстора каза че до сега винаги е демонтирал такива регулатори и никога не е монтирал Аз само си го настройвах че тея тръбички наистина се свалят адски трудно.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар