Абарте гледай сега отиваш при италианеца и гледаш дисковете дали са в спецификацията на дебелина, мериш ако трябва, гледаш за пукнатини и неравности и ако нямат взимаш без да се притесняваш.За накладки бих препоръчал да не си взимаш Симер.Италианска марка, ама много твърди, аз сега съм с такива, еми бате няма такава свирня отпред като почна да спирам...хич не съм доволен.Иначе знам, че Делфи са добри.Успех!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги помощ! Ще сменям дискове и накладки
Collapse
X
-
charlie написа:1115 написа:Ами още не мога да кажа доволен ли съм.......колата още не спира както трябва, но съм минал само 16км с новите дискове и накладки.Самите дискове изглеждаха добре и ги сложих супер лесно. Днес при спиране от 160 до 0 не ми трепереше волана - явно не са криви.На кутията пише - WD15190B
Коментар
-
sachma написа:Абарте гледай сега отиваш при италианеца и гледаш дисковете дали са в спецификацията на дебелина, мериш ако трябва, гледаш за пукнатини и неравности и ако нямат взимаш без да се притесняваш.За накладки бих препоръчал да не си взимаш Симер.Италианска марка, ама много твърди, аз сега съм с такива, еми бате няма такава свирня отпред като почна да спирам...хич не съм доволен.Иначе знам, че Делфи са добри.Успех!ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Abarth. написа:sachma написа:Абарте гледай сега отиваш при италианеца и гледаш дисковете дали са в спецификацията на дебелина, мериш ако трябва, гледаш за пукнатини и неравности и ако нямат взимаш без да се притесняваш.За накладки бих препоръчал да не си взимаш Симер.Италианска марка, ама много твърди, аз сега съм с такива, еми бате няма такава свирня отпред като почна да спирам...хич не съм доволен.Иначе знам, че Делфи са добри.Успех!
Коментар
-
Мерси колеги днеска отивам до италианеца за амортесьори и дискове и вкарвам колата в сервиза,та 2 седмици ще е мъчение без колаex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар