Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги помощ! Ще сменям дискове и накладки

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абарте гледай сега отиваш при италианеца и гледаш дисковете дали са в спецификацията на дебелина, мериш ако трябва, гледаш за пукнатини и неравности и ако нямат взимаш без да се притесняваш.За накладки бих препоръчал да не си взимаш Симер.Италианска марка, ама много твърди, аз сега съм с такива, еми бате няма такава свирня отпред като почна да спирам...хич не съм доволен.Иначе знам, че Делфи са добри.Успех!
    N.Y. State of Mind

Коментар

charlie написа:
      1115 написа:
      Ами още не мога да кажа доволен ли съм.......колата още не спира както трябва, но съм минал само 16км с новите дискове и накладки.Самите дискове изглеждаха добре и ги сложих супер лесно. Днес при спиране от 160 до 0 не ми трепереше волана - явно не са криви.На кутията пише - WD15190B
      от къде си ги купил?
      T & N carОборище

Коментар

sachma написа:
        Абарте гледай сега отиваш при италианеца и гледаш дисковете дали са в спецификацията на дебелина, мериш ако трябва, гледаш за пукнатини и неравности и ако нямат взимаш без да се притесняваш.За накладки бих препоръчал да не си взимаш Симер.Италианска марка, ама много твърди, аз сега съм с такива, еми бате няма такава свирня отпред като почна да спирам...хич не съм доволен.Иначе знам, че Делфи са добри.Успех!
        Колко беше спецификацията 10мм ли?
        ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Abarth. написа:
          sachma написа:
          Колко беше спецификацията 10мм ли?
          12мм за чисто нови. Ама до колко се препоръчваше не съм сигурен май беше до 10,5 мм
          Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
          Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
          Совалката средно на LPG
          Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

10.2мм
            "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
            (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Мерси колеги днеска отивам до италианеца за амортесьори и дискове и вкарвам колата в сервиза,та 2 седмици ще е мъчение без кола
              ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Working...
              X