Тези дни вкарвам колата в сервиз за "пълна промяна" та дисковете са ми доста надрани и накладките са ми кофти та ще ми препоръчате ли дискове и накладки и горе долу да ми напишете ориентировъчни цени,че съм малко поограничен с финансите :D Колата е типо 1.6 двувалка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги помощ! Ще сменям дискове и накладки
Collapse
X
-
Мога да ти кажа за бравото как са:32лв на барабан за задни, накладките бяха 17лв комплекта.Предните не съм ги сменял. hit-ko ми беше дал много добра цена за Типото по-рано но се оказа че моите са супер.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Re: я
soulkeeper написа:delphi-30-40 лв. не си спомням точно колко бяха.Доволен съм да ти кажа честно това са само задни накладки, предните не съм сменял скороFiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Вентилирани предни дискове от талянеца - 40лв за двата броя.Реших че вероятноста да са ментеливи е много по-малка отколкото ако ги купувам нови За накладки не мога да помогна: мнения из форума има доста. Аз карам с "някакви", не знам марка.Наскоро купувах задни челюстни - Permafuse, 34лв.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
И аз на двете коли съм с дискове от Италианеца, по 15 лв/бройката, а пича срещу 5 лв те пуска да си ги избереш. Както колегата спомена, вероятноста за менте там е много малка. А накладките ми са Permafuse.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Re: Колеги помощ! Ще сменям дискове и накладки
Abarth. написа:Тези дни вкарвам колата в сервиз за "пълна промяна" та дисковете са ми доста надрани и накладките са ми кофти та ще ми препоръчате ли дискове и накладки и горе долу да ми напишете ориентировъчни цени,че съм малко поограничен с финансите :D Колата е типо 1.6 двувалкаBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Re: Колеги помощ! Ще сменям дискове и накладки
blagun написа:Abarth. написа:Тези дни вкарвам колата в сервиз за "пълна промяна" та дисковете са ми доста надрани и накладките са ми кофти та ще ми препоръчате ли дискове и накладки и горе долу да ми напишете ориентировъчни цени,че съм малко поограничен с финансите :D Колата е типо 1.6 двувалкаex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
1115 написа:Ами още не мога да кажа доволен ли съм.......колата още не спира както трябва, но съм минал само 16км с новите дискове и накладки.Самите дискове изглеждаха добре и ги сложих супер лесно. Днес при спиране от 160 до 0 не ми трепереше волана - явно не са криви.На кутията пише - WD15190B
Коментар
-
1115 написа:Ами още не мога да кажа доволен ли съм.......колата още не спира както трябва, но съм минал само 16км с новите дискове и накладки.Самите дискове изглеждаха добре и ги сложих супер лесно. Днес при спиране от 160 до 0 не ми трепереше волана - явно не са криви.На кутията пише - WD15190B"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар