Сменях си спирачните апарати(предните), накладки и дискове. и с изненада установих, че след това не ми работеше индикациата за вдикната ръчна спирачкта, както и индикациаята за нивото на спирачната течност (тества се с натискане гумен бутон на капачката на казанчето за спирачна течност). каква може да е причината? п.п. само да отбележа, че казанчето ми е доста препълнено - едва ли има връзка, но все пак...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
изчезна ми индикациата за ръчната...
Collapse
X
-
всичко е обезвъздушено, и датчика е свързан, но това едва ли има връзка с изчезването на индикацията..."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Може да е случайно съвпадение на изгоряла крушка с работата която си вършил.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Re: изчезна ми индикациата за ръчната...
charlie написа:...тества се с натискане гумен бутон на капачката на казанчето за спирачна течност...M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Re: спирачки
kluchar написа:мисля че едното няма нищ общо с другото ключа за ръчната е под лоста на ръчната провери него а за казанчето може и да не си обезвъздушил добре като си натискал клапанчето или или някой предпазител да не прави контакт а върза ли кабела от накладкитеFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
msotiroff написа:charlie написа:...тества се с натискане гумен бутон на капачката на казанчето за спирачна течност...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Надявам се колегата Чарли да е решил проблема с лампата вече. Аз пък ще използвам темата му, за да реша моя... :DTornado написа:Щом нямаш АБС го тъси по дълбоко аз съм го виждал на въпросния автомобил.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Коментар
-
msotiroff написа:Мда, по - дълбоко е. Не съм го видял, защото е точно под изпарителя на АГУ-то, НО... тестът ми нещо беше неуспешен. Натискам, натискам (на контакт, на запален ДВГ, всячески) гумения бутон, нищо по таблото не светка... Дали може да е развален някой датчик или... Каква може да е причината ????Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:msotiroff написа:Мда, по - дълбоко е. Не съм го видял, защото е точно под изпарителя на АГУ-то, НО... тестът ми нещо беше неуспешен. Натискам, натискам (на контакт, на запален ДВГ, всячески) гумения бутон, нищо по таблото не светка... Дали може да е развален някой датчик или... Каква може да е причината ????M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Коментар
-
Спирт и финна шкурка (водна ако имаш).
Коментар
-
msotiroff написа:Нямаше нужда от почистване...:D Просто е трябвало да натисна по - сериозно.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар