Здравейте! Честита нова година на всички!Днес времето беше лошо, т. е. валеше дъжд и сняг! Наложими се да набия много рязко спирачките, защото на един преди мен не му работеха светлините! Скоростта ми беше около 50-60 км/ч! При спирането се чу някакъв шум, трудно е да го опиша, но нещо като тътрене! Но не като свирене на гуми или тътренето им по пясък/дребен чакъл! Колата нито за миг не поднесе! И не се чу свирене на гуми! Този звук го чувам за втори път! Първият беше на сух път и при по-ниска скорост (30 км/ч). При даване на контакт проверката на системите минава! Задните ми накладки бяха доста износени (почти нямаше феродо)! Смених ги! Лошото е, че преди да ги сменя не ми се е налагало да спирам толкова рязко и този звук не сум го чувал тогава! Предполагам, че и предните са доста износени (колата е на 108 000 км, реални и в сервизната книжка не е споменато да са били сменяни преди)! Та се чудя дали АБС-а въобще работи или е повреден, или пък е от износените накладки, или нещо друго??? Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ABS?!?
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар