Става въпрос за предницата (тя всичко е сменено по нея-билети, носачи, рециклирана рейка, тампони на двигателя маншони, карета, амортисьори и подложки последните 2/3 гледа се не се мърляна) проблема е следния: Чува се едни крупкания и пукания като на носачи или биалети, ама не са при тръгване или спиране или по неравности, а при завой примерно десен като завия и да връщам волана така съм по висока скорост (20/30) и на паваж по неравен щото ако е асфалт няма нищо. Няколко пътя е гледа майстора всичко си е наред даже и аз е преглеждам като сменям гумите няма нищо тропащо или лапащо.... Минавам през легналите полицай (големите широките) със 40/50/60 няма нищо само по завоите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Marea TD 100 предница
Collapse
X
-
NikMar написа: Преглед на мнениетоПрилича ми на каре. Само десен завой го прави?
Инак да само на десен завой така от ляво се чува...
Сега забелязах , че и при качване на бордюри лявото колело се чува като, че ли си се качил с голяма скорост а аз се качвам с 3 км... Не е като удар на счупено. И като слизаш все едно си седнал от 10 см бордюр а той е 2 см. Едно по странно...Последна редакция от fifo td 100; 27.06.2021, 22:10.
Коментар
-
NikMar написа: Преглед на мнениетоА лагера на макферсона гледаха ли го?
Коментар
-
Точно за този лагер ми е думата. Това че е сменян не значи, че е наред, аз сложих нови носачи и на около 3-4К се разтропаха, смених ги с нови и старите ги пратих в Казанлък за рециклиране, оказа се че вътре е нямало и капка грес и са ръждясали.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
dobrujanetza написа: Преглед на мнениетоРязко натискаш до амортисьора надолу и пускаш. Ако лагера е заминал- ще изпука.
И наляво и на дясно при намотан волан като се връща или правят обратни завой по неравен паваж но не и в дупки...
Коментар
-
Mefo написа: Преглед на мнениетоТампони на стабилизираща щанга пипани ли са?
Така сега забелязах друго в жегите като загрее едно, че пак рейката ми се стяга (така беше преди фрезуването бая борба за завой)
но не чак толкова, обаче скърца като русенки креват предницата Чудя се да се смея или да плача. Какво загрява в тая кола ???? Окачване , лагерите, главини... След 40/50 м. каране в града....
Както и крупкането се усвилва ако си пуснал климатика а той много товари....
https://photos.app.goo.gl/V1MuMbd1ehsrv4jZ7
Това е на студена...
Нещо има нередно в ляво....Последна редакция от fifo td 100; 22.08.2021, 21:15.
Коментар
-
Това с лягането е лош съвет, има си канали, сервизи и т.н. В сервиза за диагностиката няма да ти съдерат ризата я, най-много 20 лв. да ти вземат.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа: Преглед на мнениетоТова с лягането е ....
Ама колегата не отива в сервиз, а пише във форума, което е показателно.Последна редакция от Mefo; 24.08.2021, 09:59.
Коментар
-
fifo td 100 написа: Преглед на мнениетоПри моя майстор може и без пари да се види... 4 г ми работи по колата.
Ама много е гледано и натискано със щангата... Нищо няма... И реално коката няма помен от проблеми само в завой на крив паваж.
Правил съм носачи ,биалетки, тампони, рейки амортисьори знам как и при какво тракатFiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар