Възможно ли е от разбитите и износени тампони при движение по леки неравности да се създава усещането за потропване, почукване, като че ли колелата се чудят на къде да се лашкат, като цяло неприятни звуци и друсане. Забелязах че са в доста лошо състояние, по към разбито такова, а останалато окачване е здраво(все пак всеки звук трябва да идва от някъде). Случайно някой да ги е сменял и да е намерил разлика в поведение и возия. Знам ли може да имам някаква параноя вече, няма да се очудя да си е нормално.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тампон на стабилизираща щанга Браво 2
Collapse
X
-
ViGiMi написа: Преглед на мнениетоВъзможно ли е от разбитите и износени тампони при движение по леки неравности да се създава усещането за потропване, почукване
ViGiMi написа: Преглед на мнението...и да е намерил разлика в поведение и возия.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
-
Аз да попитам,биалетките здрави ли са(проверени ли са).От тях също потропва и е доста дразнещо.Ако откачиш биалетките от щангата тя остава ненапрегната и лесно се проверяват нейните тампони като я размърдаш,но се съмнявам да е от тях.Ако се окаже че са биалетки,купуваш същите само че за ауди 80.По са къси с 6мм от оригиналните,но са бетон като здравина.Успех колега198mjet Bravo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар