Привет. Значи да попитам защо пунтака друса толкова много отзад. Друса като автобус Чавдар .отпред е горе долу добре. Но отзад е ужас. Дали ако сложа по високи пружини или по дълги амортисьори ще се оправи. Сега е с монро маслени и в спокойно положение са напълно прибрани(затворени),така ли трябва да са. Или колата се е слегнала. Знам че всички фиати друсат,но не ми се занимава да търся друга кола. Пунтото е 176 1.2 75 а и ми харесва че е от поцинкована ламарина
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунтака друса
Collapse
X
-
banko написа: Преглед на мнениетоПривет. Значи да попитам защо пунтака друса толкова много отзад. Друса като автобус Чавдар .отпред е горе долу добре. Но отзад е ужас. Дали ако сложа по високи пружини или по дълги амортисьори ще се оправи. Сега е с монро маслени и в спокойно положение са напълно прибрани(затворени),така ли трябва да са. Или колата се е слегнала. Знам че всички фиати друсат,но не ми се занимава да търся друга кола. Пунтото е 176 1.2 75 а и ми харесва че е от поцинкована ламарина
Ако са напълно прибрани са заминали 100%.
Коментар
-
Отиваш в сервиза и искаш да ти тестват амортисьорите на вибратора /не за жените разбира се/, и аз патих така миналата година и се оказа, че двата леви са заминали, предния беше блокирал.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
я пак виж във форума на голф -преди 5 минути изнесох една лекция за зацепване и центровка . Щом амортисьора ти е прибран до дупка без колата да е натоварена това означава че ПРужините ти са се смачкали или аморттисьорите не са за тази кола/ по дълги са/.LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар