Здравейте колеги От скоро съм собственик на Fiat Bravo 1.4 t-jet 120к.с . Изключително съм доволен от автомобила , но въпреки предпазливото каране доста често опирам! Знам ,че колата е нисичка обаче започна да ми идва в повече. При най малката по висока бабуна на пътя или пък при някой малко по голяма неравност все опира било то кора било то носач или удар в моста! Та въпроса ми е има ли някакъв начин да се повдигане по някакъв начин? Четох в предните теми за тампони итн и ,че може би не е твърде препоръчително но не се трае вече! Колата е на 65к км та не мисля че са заминали амортисьори или пружуни. С гуми 205/55/16 съм. Ако сложа пружини от дизелов вариант дали би било добра идея разбирасе ако са съвместими или са различни ? Ще ви бъда благодарен за някакъв съвет
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно повдигане на Fiat Bravo II 198
Collapse
X
-
Намотките на пружините на мжет са малко по-дебели от на тжет.Няма да се повдигне.Това им е височината на тези коли.Правени са за нормални страни не за Бг действителността.Аз с моята кола заобикалям даже кутия от цигари на пътя защото по-добре бавно минаване отколкото спукан картер.На мжет пробката е още по ниско.С по високи гуми може би ще се повдигне но вече идва разликата в километража.198mjet Bravo
-
Константинов написа: Преглед на мнениетоНаистина най-безболезнено е с по-високи гуми но тракцията се променяFiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
Коментар
-
milen11 написа: Преглед на мнението. С гуми 205-60-16 ще се повдигне с 10мм. което според мен няма да му реши проблемът и ще изглежда смешно.Разликата в километража ще е 3км.koce73 , Fiat Marea Weekend 1.6 16V 1997 специално пригодена за тежък терен , отскоро и Subaru Forester 2.0 2005 за още по-тежък терен 0895747442
Коментар
-
Константинов написа: Преглед на мнениетоКолегата може и на 17ки да я качи без да изглежда смешно но няма да си реши кардинално проблемаFiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар