Оплаквам се таман си купих нов авансатор и няма и на 2/3 км нещо почна да клопка и лопка я какво стана.... Я да спра. Я да тръгна чат все едно ударих картера в бордюра спирам на изключена скорост нещо яко трополи отпред.. Я да изгася и видя отпред да не виси полуоска няман нищо.. Пак паля на неутрална пак кърка и лопка на място.. Лягай отдолу предна лява полуоста лопка карето е здраво вътре към самата кутия щом пръста си навирам вътре лопа... То най лекото не е, болтовете на карето фланците са бетон отиваме нещо на вътре... Там какво може да е изронени зъби на полуоста ??? Скъсана полуоска ??? Или вече в самата кутия.... Там какво има вътре един бог знае.... Или ъ зегерката да се е откачила и да е изскочила полуоската ама надали. Интересно е, че преди е късала каре тогава изчатка и се изфорсира и остана на място... И на празен ход си работи... Тука тръгна и изчатка, но не се изфорсира ама рънка на място някой път спира в купето се чува повече... Не съм правил опит номер 2
Добре че намерих платформа с лебедка за 30 лв ме закара сега гние при майстора и чакам утре БАЛТИЯТА...
Добре че намерих платформа с лебедка за 30 лв ме закара сега гние при майстора и чакам утре БАЛТИЯТА...
Коментар