Здравейте,колеги.Имам следния проблем скърцат ми много тампоните на стабилизиращата щанга.Бяха сменени преди година,тъй като смених абсолютно всичко по предницата!Тампоните са здрави,а щангата е мерена и няма износване!Та мисълта ми е с какво да ги напръскам?Майстора огледа цялата кола,тъй като ми предстои пътуване и каза,че всичко е здраво и ги напръска с някакво ЛИКИ МОЛИ и затигнаха,даже от ляво спря тотално скърцането,но в дясно остана,макар и доста тихичко,НО АДСКИ дразнещо!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Tампони стабилизираща щанга Fiat Marea
Collapse
X
-
glupaka написа: Преглед на мнениетотова WD-40 няма ли да разяде тампона?Възможно ли е с клатене или напън да отворя лека пролука между щангата и тампона,за да проникне по-добре?Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Колега,проверихме амортисьорите,макар че нямат 20хилки,а там всичко смених-тампони лагери прахоуловители...Скърцането е на 100% от щангата!Като я напръскам и спира,но уви за краткоВъзможно ли е от леко разбита биалетка да има повече вибрации в щангата,защотот тя май се захващаше в нея?Колега може ли да ми обясниш за тампоните от Типо 1.6 По-хубави ли са?С шо-малък диаметър?По-твърди?Питам защото майстора като ми сменява тампоните на стаб.щангата каза повече,че тази операция не иска да я прави...Предварително благодаря ,колега Банков!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар