Банков не ме е еня кой какви ги ръси стига да си помагаме.Все пак е форум за автомобили а не литературно четене
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вибриране на волана между 120 и 140км/ч
Collapse
X
-
Оказаха се вътрешните карета,Едното на лявата полуоска го намерих и смених,но на дясната няма намиране.Предлагат цяла полуоска.Това е инфо за някой колега ако реши да ги сменя при подобни проблеми.Има разлика и в самите карета като диаметър,зъби и тн между ляво и дясно каре.Аз си реших проблема на старото каре с по гъста грес(почти като лепило) и за сега 2000км няма проблем198mjet Bravo
Коментар
-
GeletoFIATbravo написа: Преглед на мнениетоБанков не ме е еня кой какви ги ръси стига да си помагаме.Все пак е форум за автомобили а не литературно четене
По темата: успех с решението на проблема.
Коментар
-
От вчера съм горд собственик на Добло 1.9 м-джет 2008-ма и ми направи същия проблем, но още от 80км/ч нагоре. Като сваля крак от газта - вибрациите изчезват.
Бившият "собственик" ме успокои - било вътрешно каре за 30 лева. Днес в сервиз чувам, че върви с полуоската (дясното).
Има ли вариант да не е съвсем така?Fiat Doblo 1.9 MJet
land Rover Discovery 300TDi
Suzuki V-Strom 650
Коментар
-
*Ревизия на предното ми предположение. Полуоските се оказаха ОК. След смяна на компрометираната демпферна шайба на коляновия вал проблема изчезна.
Проверете за едностранно износване на пистовия ремък, ако има - шайбата е за смяна.Fiat Doblo 1.9 MJet
land Rover Discovery 300TDi
Suzuki V-Strom 650
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар