Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монтирне на дискови спирачки на заден мост на браво jtd 105.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Монтирне на дискови спирачки на заден мост на браво jtd 105.

Здравейте,

някой правил ли е тази смяна от барабани към дискове? Ще е супер ако някой колега сподели своя опит и какво е необходимо за тази цел.

Поздрави

правил съм го няколко пъти ,питай

Коментар

Интересува ме какво ми е необходимо за самата смяна. Какво трябва да купя? Преправя ли се нещо?

Коментар

значи купуваш от браво,мареа(2.0 20v ,някои алфи) дискове,спирачни апарати.планките , болтовете и тръбичките.процедурата е проста-махаш колелото,накладки и т.н.отвиваш ламарината(на два болта се държи).след това монтираш планките,диска,съответно за планките се хваща спирачния апарат.дотук добре,но трябва да знаеш,че трябва да вземеш от донора болтовете.освен това също ще трябва да си купиш нови жила за ръчната,като двете са различни и то не по дължина,ами ,че едното има топлоизолция,защото е близко до ауспуха.само не помня точно за тръбичките,но ще ги видиш.маркучетата ако са за смяна ги сменяй,но все пак имай в предвид,че при теб са 2 ,а трябва да са 4,т.е се добавят 2 маркучета и 2 тръбички.това е по спомен,просто е като работа ,ако нещо съм пропуснал питай

Коментар

Ето малко инфо:
          http://www.fiatforum.bg/showthread.php?51733-Конверсия-към-задни-дискови-спирачки-на-Мареа-JTD-105&highlight=Jimy
          Има и други теми, доста интересни! Опитай с търсачката.

п.п. освен основните чаркове ... имаше и дистанционни шайби, по спомен ... да не ги изпуснете при монтажа!?
          Последна редакция от Jimy; 28.03.2017, 00:00.
          Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
          Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
          http://www.keepfighting.ms

Коментар

Working...
          X