Колеги искам да сменям задния мост , не съм свалял на Фиат моста който е типова платформа и мисля да е от алфа 145 с дискове на моята мареа която е с барабани , ще взема и билата на ръчната и дано стане , може ли да кажете освен на 4те болта на тампоните и 2 на амортисьорите + махане на резервоара какво друго ще пречи и кой мост е малко по широкия , имало едни от 146 леко по тесни и малко по широки и двата пасвали ,но гумите седяли по навън леко
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заден мост от алфа на мареа ?
Collapse
X
-
не се занимавай с глупости,при положение ,че може да стане много по-лесно.вземаш апаратите,дисковете,планките,тръбичките и болтовете от мост от 2.0hgt и всичко става за час.има само една тънкост-трябва да знаеш с какъв тип абс си и с какви главини.на повечето бравота взема сигнал от зъбен венец на лагер главината.ако и твоята е така ще стане много по-лесно.ако обаче си с тънките датчици(мисля след99г),то ще трябва да си смениш и главините с такива с магнитни гривни.
-
Не ми е само за спирачките ами за моста че лявото колело щрака понякога и леко се е разкрачило и не знам ще се справя ли сам да смена втулка и лагерчета на носача , лагера ми е без зъби нямам абс .Имам под ръка 145ца за 70лв мост комплект и се замислих да го смена , защото и лагер главина сложих нова преди 9000 и ячера я чух да бучи .FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
S_BANKOV написа: Преглед на мнениетоЕдна главина е25лв. За теб. А имаш ли гаранция че новите носачи не са заминали.FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
wwalker написа: Преглед на мнениетоНад 100лв. ми струва труда по смяна на ремонтните комплекти на задните носачи на Мареа-та. Цял ден се бориха, чак ги съжалих каква борба беше. Преди това от 2 сервиза ме върнаха, след неуспешни опити, като само ми изгубиха времето.FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
Tempras написа: Преглед на мнениетоКупи си мост от 5 цилиндрова Мареа ако имаш възможност.FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар