Здравейте, автомобила е Мареа 1.8 комби 97г. От известно време насам започна да пропукване при потегляне и спиране, след това започна при завиване пак да пука и на последно място се разбиха тампоните на двигателя, като след това започна да тресе цялото купе при скорост над 80км. Смених тампоните на двигателя, смених вътрешно предно ляво каре защото се беше разбило и си мислех ,че е това, но не. След тези ремонти пак пропукване при потегляне и спиране и пак тресе цялото купе. Ходих на бланс на гумите и ми казаха че джантите са ми криви но са балансирани гумите и пак пропукване и тресе. Ако някой има идея от какво може да е ще съм му благодарен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Припукване при потегляне и спиране. Търсене на цялото купе.
Collapse
X
-
simeon_89 написа: Преглед на мнениетоКазаха ми, че "висящият" опорният лагер на дясната полуоска се е разбил. Възможно ли е да е от него.BMW 318is COUPE 140hp
FIAT BRAVA 1.6 16V 66kW
Коментар
-
rangel88
S_BANKOV написа: Преглед на мнениетоЗа сефте чувам от криви джанти ило гуми да пука предница.
Пукане от типа на:
Куп круп руп пук круп (на тръгване) прудрожено едно крррррррр и тресене при тругнае както и ккуп ккуп куп (< по паваж) и яко залягане по завоите.. Тотално като се разбиха при всеки завой (остър бърз или бавен) се чуваше отдолу като хиликоптер.. Имаш чувството, че ходовата част е закрепена с тел и вземи момент ще западат носачи щанги тампони биелетки и др. Даже и гледаш на задното огледало нещо да не е останало някъде на завоите...
Ми беше от насочите...
А при крива джанта след 70/80 нагоре се чувствах като картечар .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар