Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли разлики в задния мост на Мултипла Бипауър и другите?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Има ли разлики в задния мост на Мултипла Бипауър и другите?

Колеги, може ли някой да ми каже разликите в задните мостове между Би пауъра и другите Мултита. Казаха ми, че на метанките били усилени, в какво се изразява това усилване?
    И конкретно за проблема ми: заден мост от дизел дали ще стане на метанка?

Грешен раздел -> Преместена.
    Редактирано заглавие.
    Модераторски екип на fiatforum.bg
    Всичко което се затяга с ключ по - малък от №27 е нано технология!!!

Да не говоря наизуст, но мисля че няма разлика м/у дизела и бензина. Усилването при метанките е само в пружините, и то ако не се лъжа само на тези отпред.
    Едно питане- Защо ще сменяш заден мост?
    MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
    "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
    R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Гредата на моста се спука, беше много изгнила още като я взех. Намерих мост от дизел много запазен на добра цена /40 лв. само моста без пружини и торсиони/. Та се чудя дали да я давам да я разглабят.
      п.п. Един джамбаз ми искаше 390 лв за комплект заден мост от Би пауър щото бил усилен, и аз го натирих естествено...

Коментар

А що не видиш от марея примерно добло албеа
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Цената е добра,стига тампоните да са здрави, че май имаше някаква драма с намирането им. Ще трябва да си смениш и лагерите на носачите. Иначе усиленост освен в пружините и амортисьорите няма. Слагаш твоите и си ти.
          MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
          "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
          R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Да докладвам - разлика в моста няма никакъв, дори като проверяват за нови пружини за всички модели са еднакви... Сменихме моста и всичко е тип топ! Смяната на лагерите е задължителна... Да не се лъжат занапред колеги, ако някой джамбаз им каже, че имало разлика..

Коментар

Working...
            X