Колеги от какво може да щрака задно ляво колело когато си поиска , не постоянно ама щрака долу ниско гледах пружината изглежда наред ,амортесьори и всичко е здраво , не се е разкрачил задния мост ама как щрака не е истина
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Щракане задно колело на мареа седан ?
Collapse
X
-
Наскоро ги сменях и не истина с какъв зор излизат. Над 100 е само труда в сервиз. Решение ако не излиза е да се завърти болта, за да 'попадне' на здраво място лагера, ако не е много разбит. При мен това спря цъкането в завои с голяма скорост на магистрала, но гумите бяха доста изядени отвън и се наложи да ги сменя, за да не изяде и новите.
Коментар
-
fuel injekcion написа: Преглед на мнениетои аз все мислех че е от лагерите , ама не са ми разчекнати колелата .. другото решение май е мост от мареа с дискове
смених ги и утихна многоФиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
И аз го направих този ремонт преди няма и месец - лагери на носачите се сменят, както колегата marea-ta каза и си е ремонтен комплект. Може да караш още дълго време така, ако не те изнервя, мен това щракане ме побъркваше. Ремонта не е труден, не е скъп, но се иска канал/подемник. За да достигнеш до тези лагери, естествено трябва да се свали носача. Имай на впредвид, че в 90% от случайте болтовете, които са за стабилизиращата щанга прикрепени към носача се късат при развиване. От това си прави сметка че тръгнеш ли да си правиш сам ремонта се подсигури с някой електрожен, че да не се вкараш с още разглабяне на други елементи (разкачване на спирачни маркучи). Също така бих споделил, че големият болт прикрепящ носача, е хубаво да си го оставиш него, защото е оригинален и е по-добър от този в ремонтния комплект.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар