Преди малко смених задни дискове, накладки, маркучи и рем. комплекти и след това педала на спирачките е доста мек и отива повече надолу от преди. Мареа-та от подписа 2.4 JTD. Нормално ли е, има ли някакво напасване?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мек педал след смяна задни дискови спирачки
Collapse
X
-
Изчакай да се понапаснат накладките и дисковете и ако всичко друго е наред мекия педал ще изчезне.
При разлобяване за смяна на ремонтен комплект за задните апарати се налага обезвъздушаване още поне два пъти в рамките на една седмица за да изчезне всичкия въздух от системата.Последна редакция от pi4_s_bravo; 04.09.2016, 23:29.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
-
pi4_s_bravo написа: Преглед на мнениетоИзчакай да се понапаснат накладките и дисковете и ако всичко друго е наред мекия педал ще изчезне.
При разлобяване за смяна на ремонтен комплект за задните апарати се налага обезвъздушаване още поне два пъти в рамките на една седмица за да изчезне всичкия въздух от системата.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Правил съм 2 пъти такава конверсия от барабан към диск, и няколко пъти съм отварял апарати за смяна на ремонтен комплект. Практиката това показва- обезвъздушаваш и уж всичко е наред и след ден два започва да става по-гумен педала, обезвъздушаваш и отново излиза малко въздух.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
Ако нямаш добра ръчна спирачка смени майстора в противен случай иска обезвъздушаване .Скоро преминавах от барабан към диск и ми е позната операцията а ти казваш че при теб е оригинално то няма значение щом си отварял спирачните апарати процедурата е същата както ти казват и колегите по горе.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар