От няколко седмици в жеите гумите ми свирят яко, като стъпя на по-гладък асфалт, без занчение дали завивам или карам направо.Предните гуми са чисто нови(ДОТ2016) SAVA 195/65/15 летни, защото ми срезаха предишните.Мислех че може би са меки, но на 2.0, 2.1, 2.2, 2.3 и 2.4 ги пробвах и няма промяна в скърцането. По принцип ги помпя на 2.1 като по книга(там дават от 1.9 до 2.2 за моето стило), защото на 2.3-2.4 яко друса.Задните са стари, но до сега не са свирели.Преди да сменя гумите имах леко тресене при 110-120км, но сега колата е като по релси.Предницата е регулирана миналото лято след сменя на носоачи, след това нищо не е сменяно по предницата.На по грапав асфалт няма свирене, но на гладкия постоянно свирят. Кръговото на 4-ти километър като го взимам с 40 и все едно дрифтя със 100.Сутрин на по студен асфалт май е по-леко.Може ли да е от новите гуми?Нормално ли е въобще да свирят като карам направо?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свирещи гуми
Collapse
X
-
В събота карах колата при моя майстор, че ми бяха за смяна жилата на ръчната. Той погледна какво що и каза че имам 1 биелетка за смяна и маншоните на накрайниците на рейката били скъсани, но самите накрайници нямали луфт. След 2 седмици ще мога да сменя частите и след това ще мина и на стенд да регулират предницата.'02 Stilo 1.9JTD 115
'97Peugeot 106 II 954cc, on LPG
'01/03 KTM 525 EXC(SX)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар