Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за марки амортисъори

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мнения за марки амортисъори

Колеги предстой ми смяна на предните амортисъори на фиат идеа цените са от 100лв нагоре и бих ви помолил за вашето мнение за каква марка да се насоча те се предлагат само газови за този модел.Блогадаря предварително за мненията ви.
    TSOLOV

Аз си купих Монрое преди 6г(над 120000км) и още са читави така че..............
    Bravo 1.9d 97г

Коментар

Отпред карам с Monroe Reflex - газови. По-скъпи са от стандартните газови Monroe - към 150лв. беше единия, като ползвах отстъпка на приятел. Причина за смяната беше изпуснал преден десен в следствие от удар в дупка. Не намирам разлика откъм поведение и возия в сравнение с оригиналните. Като че ли предницата ми се вдигна една идея. Ще карат вече трета година - никакви проблеми до сега. Имай в предвид, че за да ти важи гаранцията трябва да смениш и прахообирателите - сложи още 40 лева отгоре. Мисля, че тази политика не е само при Monroe, а и при другите марки.

Senza cuore saremmo solo macchine.... SKODA Yeti Adventure 2.0TDI 4x4 / FIAT Bravo Sport 1.9 MultiJet 16V / ex. FIAT Marea Weekend TD100

Коментар

Optimal газови двойно действащи + спортни пружини съм аз... Вече 7+ години...
        BMW 318is COUPE 140hp
        FIAT BRAVA 1.6 16V 66kW

Коментар

Monroe Reflex - газови. Малко повече друсат но са "железни".
          Fiat Punto 1,7 td
          Skoda Octavia 2 1.9 PD DSG

Коментар

Каяба, но отскоро. Усетих по-добро поведение на колата.
            Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Благодаря на всички изказали мненията си но не намирам по магазините Monroe Reflex само японските и обикновените Monroe утре ще реша кой от двата модела ще взема другите са доста по скъпи.
              TSOLOV

Коментар

Монро рефлекс лайно и половина, най-вече на 147/156 платформата.АКо искаш гаранция - документ за монтаж от сервиз и фактура за стойността на аморт. и сервизната услуга.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Днес видях monroe приключили за 1 година и 20 000км. на Land cruizer. Препоръчвам ти ако не ползваш отстъпки за авточасти , отиди и виж цените в Ауто Италия. И там можеш да се спазариш за 10-15 % отстъпка Купувал съм от там за Стилото оригинални, бяха "Cofap" без забележки в качеството.
                  Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

Коментар

Монро рефлекс - твърда возия според мен.Монро - не съм карал но се надявам да са по - меки.Виктори - боклук. Вече 45хил държът, но возията е отново твърда.За мен най - добрите са си ори.
                    Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
                    Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

Working...
                    X