Колеги предстой ми смяна на предните амортисъори на фиат идеа цените са от 100лв нагоре и бих ви помолил за вашето мнение за каква марка да се насоча те се предлагат само газови за този модел.Блогадаря предварително за мненията ви.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за марки амортисъори
Collapse
X
-
Отпред карам с Monroe Reflex - газови. По-скъпи са от стандартните газови Monroe - към 150лв. беше единия, като ползвах отстъпка на приятел. Причина за смяната беше изпуснал преден десен в следствие от удар в дупка. Не намирам разлика откъм поведение и возия в сравнение с оригиналните. Като че ли предницата ми се вдигна една идея. Ще карат вече трета година - никакви проблеми до сега. Имай в предвид, че за да ти важи гаранцията трябва да смениш и прахообирателите - сложи още 40 лева отгоре. Мисля, че тази политика не е само при Monroe, а и при другите марки.
Senza cuore saremmo solo macchine.... SKODA Yeti Adventure 2.0TDI 4x4 / FIAT Bravo Sport 1.9 MultiJet 16V / ex. FIAT Marea Weekend TD100
Коментар
-
Днес видях monroe приключили за 1 година и 20 000км. на Land cruizer. Препоръчвам ти ако не ползваш отстъпки за авточасти , отиди и виж цените в Ауто Италия. И там можеш да се спазариш за 10-15 % отстъпка Купувал съм от там за Стилото оригинални, бяха "Cofap" без забележки в качеството.Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар