Здравейте колеги,нов съм във форума,досега само влизах като читател. Тъй като амортисьорите са ми за смяна,а съм със спортно окачване (което не ми харесва въобще-много твърдо вози)се чудя дали ако го сменя с обикновено ще се подобри осезаемо возията-карам Fiat Punto Sporting 2001 г., и горе долу колко ще ми струва това начинание.Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подмяна-Спортно с обикновено окачване?
Collapse
X
-
кола
Ако смениш само амортисьорите пак ще се развалят от по твърдите пружини така че търси и пружини от друга кола има доста строшени -за части Колата ще се вдигне с поне 3.5 - 4см поне при мен беше така .Има предни комплекти взимаш два с пружини и тарелка и готово Задните амортисьорите се сменят лесно дори без да вдигаш колата
-
спортно окачване
Е сега ще види как трябва да е колата С Пунтото като имаше спортно окачване имало е случай да карам този които возя да слезе на умрелите полицай иначе колата опираше или съм минавал на страни Иначе е много готино по магистралата /ляга/ и много добре се държи колата По завоите може да караш с по висока скорост и колата не се /люля/ .
Коментар
-
Re: Подмяна-Спортно с обикновено окачване?
alehandro_d написа:Здравейте колеги,нов съм във форума,досега само влизах като читател. Тъй като амортисьорите са ми за смяна,а съм със спортно окачване (което не ми харесва въобще-много твърдо вози)се чудя дали ако го сменя с обикновено ще се подобри осезаемо возията-карам Fiat Punto Sporting 2001 г., и горе долу колко ще ми струва това начинание.БлагодаряFIAT PUNTO MK1 преди -FIAT PUNTO MK2 facelift &FIAT GRANDE PUNTO 1.4 95
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар