Колеги пускам темата защото ми казват различни неща след като си взех мареа 1.8 съеденителя си отделя по горе и ми е ясно че ще го сменявам но проблема е като го пусна леко има едно като свистене което със сигурност ще премине в чегъртане някой ден и мисълта ми е дали е аксиален лагер или на първичен вал , колата е с жило съеденителя е мек и си работи но ще се сменява като му дойде още малко времето , и другия проблем е че когато тръгвам има едно леко чук сякаш е тампон на двигател ,но и дори при напълно пуснат съеденител на ниска скорост пак се чува понякога , пробвах на каквато и да е скорост при по рязко натискане на газта дали ще тропне и потропва доста рядко но все пак да знам какво ли е , тампоните изглеждат ОК каретата не ми щракат ..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мареа 1.8 мнение за съеденител и леко потропване .
Collapse
X
-
такова леко почукване може да е от много местапо окачването съм сменял всичко без тампони на напречна щангаможе да е от всякъде, започвай да проверяваш и сменяш едно по едно, доста пъти и съм грешал, но съм оправял нещата накраяможе и амортисьор да есега съм два нови - Каяба, много добре се държи колата с тяхтампон на мотора също съм сменял - един доста скъп бешеФиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
alvanovo написа:такова леко почукване може да е от много местапо окачването съм сменял всичко без тампони на напречна щангаможе да е от всякъде, започвай да проверяваш и сменяш едно по едно, доста пъти и съм грешал, но съм оправял нещата накраяможе и амортисьор да есега съм два нови - Каяба, много добре се държи колата с тяхтампон на мотора също съм сменял - един доста скъп бешеFIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
alvanovo написа:такова леко почукване може да е от много местапо окачването съм сменял всичко без тампони на напречна щангаможе да е от всякъде, започвай да проверяваш и сменяш едно по едно, доста пъти и съм грешал, но съм оправял нещата накраяможе и амортисьор да есега съм два нови - Каяба, много добре се държи колата с тяхтампон на мотора също съм сменял - един доста скъп бешеFIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар