Здравейте колата ми е ’’Fiat Stilo 1.9 JDI 115 коня 2005 година’’ .Предстой ми смяна на тампоните на задния мост. Въпроса ми е колко биха ми взели в сервиз за работата ориентировъчно.Тампони имам закупих си два на ’’Lemforder’’ за 100 или 120 лева чифта не съм сигурен не помня точно колко.Искам те само да ми ги монтират и колко горе-долу биха ми взели за услугата.Благодаря ви много
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на тампони заден мост Фиат Стило
Collapse
X
-
emzo написа:Дано да си купил оригинални, че иначе скоро време пак ще ги сменяш.
Коментар
-
и моятa се рaзтропa и шъ сменям, оргинaлен мa фиaтPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
emzo написа:Под оригинални се разбира Фиат.Няма страшно, 20ина хиляди може да те изкарат.
Коментар
-
спирaчките също сa бошPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
ivel написа:ползват части на бош само по горивната система(което е отлично).окачването,ако не се лъжа е на trw,а иначе,няма как това дето си го купил да е по-здраво от оригиналното.пък кое колко е здраво зависи как и колко е карана колата.няма как да очакваш от кола на 300к да са и здрави частите
Коментар
-
StoianKacharov1997 написа:emzo написа:Под оригинални се разбира Фиат.Няма страшно, 20ина хиляди може да те изкарат.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар