Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на тампони заден мост Фиат Стило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смяна на тампони заден мост Фиат Стило

Здравейте колата ми е ’’Fiat Stilo 1.9 JDI 115 коня 2005 година’’ .Предстой ми смяна на тампоните на задния мост. Въпроса ми е колко биха ми взели в сервиз за работата ориентировъчно.Тампони имам закупих си два на ’’Lemforder’’ за 100 или 120 лева чифта не съм сигурен не помня точно колко.Искам те само да ми ги монтират и колко горе-долу биха ми взели за услугата.Благодаря ви много

Ами сваля се моста после се избиват с много зор и пак се набиват на преса. Поне 100 е реалната цена за труд.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
      Ами сваля се моста после се избиват с много зор и пак се набиват на преса. Поне 100 е реалната цена за труд.
      Благодаря ви много и аз си мислех че цената се върти около 100 може и повече.Един мой приятел ми каза че ще ми вземат най - много 30,40 лева :D

Коментар

кола

На друга кола може За Пунтото ми бяха взели 80 лв
        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Днес ги смених в сервиз близо до София взеха ми 35 лева за левия и 45 лева за десния тампон защо сами взели повече на десния така и не разбрах.Тампоните им ги дадох аз както казах си ги бях закупил от преди това.

Коментар

Дано да си купил оригинални, че иначе скоро време пак ще ги сменяш.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
              Дано да си купил оригинални, че иначе скоро време пак ще ги сменяш.
              Еми уж оригинални на ’’Lemforder’’ доколкото разбрах оригиналните имат нарисувана сова на кутията а репликите имат буквата ’’L’’ моите са със совата , от добър магазин си взех, пък дано изкарат това времето ще го покаже.

Коментар

Под оригинални се разбира Фиат.Няма страшно, 20ина хиляди може да те изкарат.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

и моятa се рaзтропa и шъ сменям, оргинaлен мa фиaт
                  Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
                  Втората......пак същата!
                  (_-_)______////_______(_-_)
                  Punto75-Вече на жената!
                  Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

emzo написа:
                    Оригиналните тампони на фиат стило са на Bosch който е по нисък клас спрямо ’’Lemforder’’ спрямо автомобилни части .И доколкото знам частите на Фиат не се славят със своята здравина.Почти всичко компоненти в фиат стило , горивни,маслени и въздушни филтри,тампони,датчици и доста други неща са на ’’Bosch’’ което доколкото знам е немска фирма а не италианска.За другите фиат-и незнам аз говоря конкретно за стило.Ако може да ми обясните кой са тези оригинални тампони на фиат стило като те ползват части на Bosch ? Прав ли съм или ми куца информацията :D :D

Коментар

ползват части на бош само по горивната система(което е отлично).окачването,ако не се лъжа е на trw,а иначе,няма как това дето си го купил да е по-здраво от оригиналното.пък кое колко е здраво зависи как и колко е карана колата.няма как да очакваш от кола на 300к да са и здрави частите

Коментар

спирaчките също сa бош
                        Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
                        Втората......пак същата!
                        (_-_)______////_______(_-_)
                        Punto75-Вече на жената!
                        Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

ivel написа:
                          ползват части на бош само по горивната система(което е отлично).окачването,ако не се лъжа е на trw,а иначе,няма как това дето си го купил да е по-здраво от оригиналното.пък кое колко е здраво зависи как и колко е карана колата.няма как да очакваш от кола на 300к да са и здрави частите
                          Окачването ми и доста датчици както и този на коляновия вал който аз сменях на скоро са на Bosch по късно ще кача снимки.Сега незнам дали са сменяни това няма как да го разбера.Старите тампони имаха гравирана емблема на ’’Febi’’ така че явно са сменяни тъй като като всичко друго по окачването отпред и отзад ми е на ’’Bosch’’ и нямат никакви проблеми.Ще се види с времето може пък и много време да изкарат не се знае :D . Пак казвам колата я взех внос и незнам кой,къде и какво и е правил.В сервизната книжка е водена само за ремаци и масла .

Коментар

StoianKacharov1997 написа:
                            emzo написа:
                            Оригиналните тампони на фиат стило са на Bosch който е по нисък клас спрямо ’’Lemforder’’ спрямо автомобилни части .И доколкото знам частите на Фиат не се славят със своята здравина.Почти всичко компоненти в фиат стило , горивни,маслени и въздушни филтри,тампони,датчици и доста други неща са на ’’Bosch’’ което доколкото знам е немска фирма а не италианска.За другите фиат-и незнам аз говоря конкретно за стило.Ако може да ми обясните кой са тези оригинални тампони на фиат стило като те ползват части на Bosch ? Прав ли съм или ми куца информацията :D :D
                            Куцаш и то много.Стискай палци да изкараш повече от 30к км.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

спирачки на бош,тампони на бош,окачване на бош,просто не ми се спори,ама гледам Емо най-добре прави,просто не спори и не се напряга,а и няма смисъл

Коментар

Working...
                              X