Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за накладки.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за накладки.

Искам да питам стават ли накладки за вентилирани дискове на обикновени.
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

не стават, по-големи са тези за вентилирани дискове.
    Фиат Крома 1.9 16v+
    Фиат Браво 1.6 16v
    Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Няма логика да са по големи като дисковете са един и същ размер разликата е в дебелината.Май ще се наложи да ида в магазин и да ги сравня.
      FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Е щом разбираш повече, какво ли знаем ние дето сме слагали такива и ги имаме една до друга накладките. Един жокер- вместо да се разкарваш до магазина за да се убедиш в думите ми цъкни в сайт за части там има размерите на накладките.
        Фиат Крома 1.9 16v+
        Фиат Браво 1.6 16v
        Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Не стават.Пробвал съм.
          "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

pi4_s_bravo написа:
            Е щом разбираш повече, какво ли знаем ние дето сме слагали такива и ги имаме една до друга накладките. Един жокер- вместо да се разкарваш до магазина за да се убедиш в думите ми цъкни в сайт за части там има размерите на накладките.
            Той хем пита, ти му отговаряш. А той не, не може да бъде. Това какво е ми кажи?

Коментар

pi4_s_bravo написа:
              Ами питам защото точно по сайтовете са дадени еднакви размери.

Коментар

stilo_new написа:
                pi4_s_bravo написа:
                Той хем пита, ти му отговаряш. А той не, не може да бъде. Това какво е ми кажи?
                Ти като нямаш отношение по темата защо изобщо си изказваш мнението.

Коментар

Грешни сайтове гледаш.Давам ти пример с TRW накладки за двата модела:Накладки за диск 257х12: GDB1291 с размери 151,5 / 52,5 / 17,6Накладки за диск 257х20: GDB1290 с размери 156,4 / 52,5 / 17,6Ако много държиш пробвай да ги сложиш и сподели резултата после.
                  Фиат Крома 1.9 16v+
                  Фиат Браво 1.6 16v
                  Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

pi4_s_bravo написа:
                    Грешни сайтове гледаш.Давам ти пример с TRW накладки за двата модела:Накладки за диск 257х12: GDB1291 с размери 151,5 / 52,5 / 17,6Накладки за диск 257х20: GDB1290 с размери 156,4 / 52,5 / 17,6Ако много държиш пробвай да ги сложиш и сподели резултата после.
                    Е това е отговор наистина до сега гледах сайтове и всички показваха че са еднакви.точно за трв ме интересува че ми излезнаха много на сметка .

Коментар

Има и изключения.Типо с 240мм плътен и Алфа 155 с 257мм вентилиран е с една и съща накладка
                      Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
                      EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
                      EX.Fiar Ritmo 105TC

Коментар

Аз искам да питам също нещо по темата. Искам да сменя моите дискове и накладки с по големите които са на пазара. Моя въпрос е трябва ли да сменям апарата или просто махам старите (малките) дискове и накладки и слагам по големите и апарата заспива?
                        Фиат Стило 1.9 JTD 115
                        Алфа Ромео 147 1.9 JTD 115 (+чип)
                        Не си ли карал Италинка не знаеш какво е романтика.

Коментар

Kostov89_pld написа:
                          Аз искам да питам също нещо по темата. Искам да сменя моите дискове и накладки с по големите които са на пазара. Моя въпрос е трябва ли да сменям апарата или просто махам старите (малките) дискове и накладки и слагам по големите и апарата заспива?
                          Нови дискове с други апарати и супортите към тях стига да паснат точно
                          Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
                          EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
                          EX.Fiar Ritmo 105TC

Коментар

Благодаря
                            Фиат Стило 1.9 JTD 115
                            Алфа Ромео 147 1.9 JTD 115 (+чип)
                            Не си ли карал Италинка не знаеш какво е романтика.

Коментар

Working...
                            X