Искам да питам стават ли накладки за вентилирани дискове на обикновени.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за накладки.
Collapse
X
-
pi4_s_bravo написа:Е щом разбираш повече, какво ли знаем ние дето сме слагали такива и ги имаме една до друга накладките. Един жокер- вместо да се разкарваш до магазина за да се убедиш в думите ми цъкни в сайт за части там има размерите на накладките.
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:Е щом разбираш повече, какво ли знаем ние дето сме слагали такива и ги имаме една до друга накладките. Един жокер- вместо да се разкарваш до магазина за да се убедиш в думите ми цъкни в сайт за части там има размерите на накладките.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
stilo_new написа:pi4_s_bravo написа:Е щом разбираш повече, какво ли знаем ние дето сме слагали такива и ги имаме една до друга накладките. Един жокер- вместо да се разкарваш до магазина за да се убедиш в думите ми цъкни в сайт за части там има размерите на накладките.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
Грешни сайтове гледаш.Давам ти пример с TRW накладки за двата модела:Накладки за диск 257х12: GDB1291 с размери 151,5 / 52,5 / 17,6Накладки за диск 257х20: GDB1290 с размери 156,4 / 52,5 / 17,6Ако много държиш пробвай да ги сложиш и сподели резултата после.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:Грешни сайтове гледаш.Давам ти пример с TRW накладки за двата модела:Накладки за диск 257х12: GDB1291 с размери 151,5 / 52,5 / 17,6Накладки за диск 257х20: GDB1290 с размери 156,4 / 52,5 / 17,6Ако много държиш пробвай да ги сложиш и сподели резултата после.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
Аз искам да питам също нещо по темата. Искам да сменя моите дискове и накладки с по големите които са на пазара. Моя въпрос е трябва ли да сменям апарата или просто махам старите (малките) дискове и накладки и слагам по големите и апарата заспива?Фиат Стило 1.9 JTD 115
Алфа Ромео 147 1.9 JTD 115 (+чип)
Не си ли карал Италинка не знаеш какво е романтика.
Коментар
-
Kostov89_pld написа:Аз искам да питам също нещо по темата. Искам да сменя моите дискове и накладки с по големите които са на пазара. Моя въпрос е трябва ли да сменям апарата или просто махам старите (малките) дискове и накладки и слагам по големите и апарата заспива?Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
EX.Fiar Ritmo 105TC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар