Колеги помагайте докато сменях тампоните на малкото гърне на мареата видях че от едно съединение дето е наставена металната тръбичка капе при натискане на спирачката гадни едри капки другия край на тръбичката влиза в кантара на задните колела дето разпределя спирачното усилие .Какво може да се направи в случая досега не съм имал такива проблеми сменя се цялата тръбичка или има някви други чалъми пробвах да я натегна не става докрай е натегната .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за теч от спирачна тръбичка
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:Ако не си го правил иди при някой където е развивал такива тръбички-маркучи Иначе аз на Пунтото съм сменял тръбичките и маркучетата .Доста зор докато тръгне да се развива.Трябва да се обезвъздуши и долееш спирачна течност.Трябва ключе 11 прорязано иначе изпускаМъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
кола
Те ги правят -зглбояват по рамер https://www.youtube.com/watch?v=u0JxhsSLOxoили по лесното със щуцери https://www.youtube.com/watch?v=fL7BQKPhV2kтака не се изисква много работа
Коментар
-
При мен Ключар е точно като на второто клипче пощукано е и ми капе от една от гайките та предполагам дадения инструмент ако го имам ще е лесно определено но как се казва и къде да го търся тоя инструмент както и гайките и това като шаибичка дето се слага на тръбичката така са ми правили тръбичките на газовата с такъв инструмент един път е .Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Коментар
-
Тръбичката, която влиза в задния апарат/барабан, е съединена с гумен маркуч, за главната тръбичка, която върви по купето и идва от сервото. Ако говориш за тръбичката, която влиза в барабана, я има като резервна част с гуменото маркуче. А ако говориш за дългата тръбичка, която идва от сервото, те съветвам да отидеш на сервиз, щото си имат инструментите и става бързо.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Незнам далиняма да стане с тези където се зглобяват като на газова Да срежеш там където тече и да сложиш нов щуцер на същата тръбика ако не е къса.Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Коментар
-
kal0yanch40 написа:Тръбичката, която влиза в задния апарат/барабан, е съединена с гумен маркуч, за главната тръбичка, която върви по купето и идва от сервото. Ако говориш за тръбичката, която влиза в барабана, я има като резервна част с гуменото маркуче. А ако говориш за дългата тръбичка, която идва от сервото, те съветвам да отидеш на сервиз, щото си имат инструментите и става бързо.Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар