при положение че бравата е 1996 набор питам ви колеги с фиати заслужава ли си скъпи части или да си купя едни китайски ITN -ДИСКОВЕ И НАКЛАДКИ ОТ ЕВРО07
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
препоръка на марка спирачни дискове и накладки за фиат брава
Collapse
X
-
h_mihalev написа:при положение че бравата е 1996 набор питам ви колеги с фиати заслужава ли си скъпи части или да си купя едни китайски ITN -ДИСКОВЕ И НАКЛАДКИ ОТ ЕВРО07Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
h_mihalev написа:при положение че бравата е 1996 набор питам ви колеги с фиати заслужава ли си скъпи части или да си купя едни китайски ITN -ДИСКОВЕ И НАКЛАДКИ ОТ ЕВРО07Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
h_mihalev написа:при положение че фирмата ITN e с производствен лизенз даден от техническа комисия смятам че е покрила минималните изисквания за нормална експлоатация и надежност на произвежданите от нея продукти.не е ли така?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
колегата се изказва неподготвен.аз лично искам тези боклуци ,внасяни от еврото да ги забранят.те са опасни за живота на шофьорите.всичките им части са произведени от мек материал(кашкавал),износват се бързо ииии после стават опасни.колко годишна е колата не би трябвало да има връзка с това колко на теб ти се живее,просто това е глупаво разсъждение.
Коментар
-
Аз пък с риск да ме оплюят колегите аз пробвам от време на време някои неща на ITN.Едно,че обичам да експериментирам много,а и второ съм виждал на доказани марки частите им да се разпадат след някакъв смешен пробег,а някакви измислени марки да държат.Досега ITN на Типото има следното:Паразитна ролка на пистовия ремък- на над 30 000км. е и вече леко шуми.Предни носачи-на около 5-6000км. и като скоча през някой "легнал полицай" прискърцват според мен от тампоните където са набити на носача,защото звука ми е малко "метал в метал".Иначе нямат видимо скъсани тампони или чукане от шарнира.На единия при монтажа гайката бе заварена накриво и резбата се "изсипа" и съм го направил с друга гайка над тази.Биалетки- отново 5-6000км. нямат забележка.Външни накрайници - и пак 5-6000км. без забележка отново.Спирачни маркучи - те са от тази вечер и тепърва ще ги видим.На Уното:Предни амортисьори - над 35 000км. и поне 5 години не са мръднали.Водна помпа - на около 20 000км. и 3 години - отново без забележка.Както виждате ви казвам фактите каквито са без да прикривам.Аз като цяло съм доволен с изключение от носачите с този шум, който се появи доста рано,но и цената на която ги взех двата е колкото на един нормален носач.Ролката също ме дразни,че се обажда вече,но и тя беше 20-тина лв. ако се не лъжа и няма как да се очаква да кара някакви страшни километри.Според мен за тия пари толкова.Дали ще е ITN,Fortune Line,Starline или някакъв друг бранд измислен от нашенска фирма няма особена разлика.Всичко ми се струва китайско(нищо чудно от един завод) с различна щампа,евентуално цвят и опаковка Хайде нека хейта спрямо мен започне СЕГА!EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
ivel написа:просто наблюденията ти са оскъдни,а километрите ,още повече.аз имам огромни наблюдения върху тези боклуци и може би единствено амортисьорите им са горе долу добреLANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
Митак сигурно си прав, но аз веднъж взех нещо на тая марка и повече няма да сложа такава на колата. Предполагам ще ме разбереш как съм изглеждал след скъсан вътрешен повтарям вътрешен накрайник. Чист късмет си беше че нямаше никой около мен и успях да спра.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Еми може и да не са ми много големи наблюденията,но не всичко,което подменям е ITN.Това са нещата,които съм купил на тази марка и мога да споделя е обективно мнение.Въпросът е там,че доста хора не са си купили нищо от тази марка и чули оттук оттам какво се говори и те го повтарят.Или другия случай са си взели нещо и за свой "късмет" то се оказва дефектно и отново се стига до генерален извод БОКЛУК.То така е с повечето евтини марки не само с ITN.Аз също съм виждал дефектирали части на доказани марки след малък пробег,но това не значи,че тези марки са абсолютни боклуци.Не искам да изпадам в конкретика за случаите,но става дума за части произведени от AS Metal,Lemforder,Hepu и др.И то за части,за които ce смята,че са им силна страна...шарнири,тампони,водни помпи В крайна сметка всеки си преценя според предпочитанията и джоба.Има доста мнения из нета вече за почти всичко и всеки може да прочете.Всеки,който си купува по-евтино има и по-малки очаквания към продуктите.По-лошото е да си вземеш нещо скъпо,доказано и да се разпадне по-бързо отколкото някоя долнопробна марка...тогава разочарованието поне за мен е доста по-голямо.EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар