Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за амортисьори и пружини Стило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за амортисьори и пружини Стило

Здравейте , Имам един комплект амортисьори Билщайн с пружини Айбах , но не знам с колко точно смъкват колата . Пружините (предните) са дълги към 34см . За жалост левите преден и заден са изпуснали . Та ми се въртят едни мисли , дали да пробвам да ги рециклирам и да видя колко ще изкарат ( ако е възможно ) . Ако пък не , могат ли тези пружини да се комбинират с нормални амортисьори? Щракнал съм и една снимка на единия преден до пръжината (този е здрав).
    Прикачени файлове

По номера гледаш, кой модел са.Ако са про кит (най-вероятно )- да можеш с обикновени амортисьори. Ако са спорт кит - също можеш, но ще прецакаш амортисьорите за норматив.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ами за момента колкото и да ги търся тез номера , не успявам да намеря никакво инфо какво имам , та затова реших да питам тук, дали някой има идея с тази дължина кой вариант се водят.А някакво мнение , да пробвам да рециклирам примерно изпусналите да видя колко ще издържат или директно да фърлям всичко в мъзе/гараж и да си отлежават .

Коментар

пружини

да както е писал и колегата преди мен с Sportline пружини каквито са Вашите не става с обикновени амортисьори . Какъв е точно автомобила - мога да ви кажа номерата по Eibach и Bilstein .

Коментар

Working...
        X