Здравейте, колеги! Имам един проблем със спирячната помпа на Стилото... След като се установи, че изпуска спирачна течност реших да я сменя... В сервиза, в който ходя, поръчахме помпа за около 100лв...Само че се оказа, че не става... След като се опитахме да намерим правилната помпа се оказа че има само оригинална такава и ми обявиха цена от 487лв...От сервиза ми дадоха номера на оригиналната помпа - 9949298... Поразтърсих се по няколко магазина за части но цената беше същата... Навсякъде само Bosch ми предлагат... Само в Еврото ми предлагат оригинялна на цена около 300 лева, но не успяха да ми кажат каква марка е, но била оригинална...Даже по номер на рамата казаха че била друга помпа... Интересно ми е от къде идва тази разлика в цените... Визуално е малко по-дълга моята помпа и дотам... Колата е само с ABS с EBD... Като сложим другата помпа педалът пропада и колата не спира както трябва... Ще пусна снимка на моята помпа и ако някой кой се е сблъсквал с този проблем ще се радвам да сподели как... Че кофтито е че ако поръчам помпата и после не можело да се връща че била оргиналдъ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спирачна помпа Stilo 1.9jtd MW
Collapse
X
-
emzo написа:Прати на л.с. номера на рамата.Тая помпа по тоя номер е от 500 до 800лв. Бляк.На делфи и на трв са на по-поносими цени, но ..... рамата прати.p.s. уви правилния номер са ти извадили.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Re: Спирачна помпа Stilo 1.9jtd MW
Predatorsi написа:Здравейте, колеги! Имам един проблем със спирячната помпа на Стилото... След като се установи, че изпуска спирачна течност реших да я сменя... В сервиза, в който ходя, поръчахме помпа за около 100лв...Само че се оказа, че не става... След като се опитахме да намерим правилната помпа се оказа че има само оригинална такава и ми обявиха цена от 487лв...От сервиза ми дадоха номера на оригиналната помпа - 9949298... Поразтърсих се по няколко магазина за части но цената беше същата... Навсякъде само Bosch ми предлагат... Само в Еврото ми предлагат оригинялна на цена около 300 лева, но не успяха да ми кажат каква марка е, но била оригинална...Даже по номер на рамата казаха че била друга помпа... Интересно ми е от къде идва тази разлика в цените... Визуално е малко по-дълга моята помпа и дотам... Колата е само с ABS с EBD... Като сложим другата помпа педалът пропада и колата не спира както трябва... Ще пусна снимка на моята помпа и ако някой кой се е сблъсквал с този проблем ще се радвам да сподели как... Че кофтито е че ако поръчам помпата и после не можело да се връща че била оргиналдъ...FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
След 3 поръчани помпи, уж правилните вече, все още не мога да намеря помпа... Всеки път едно и също... Навсякъде ми отказват да поръчат оригинална защото ако не била същата нямало как да я върна... Чудя се дали не може да се рециклира старата помпа и да не се занимавам с глупости...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
M5kov написа:Баси, как ще поръчаш помпа за 500 лв... Няма ли как да смениш цялата система за 100 лв. примерно :/FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
M5kov написа:Баси, как ще поръчаш помпа за 500 лв... Няма ли как да смениш цялата система за 100 лв. примерно :/Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Коментар
-
Бе търси си втора употреба, рядко се пише за прецакана спирачна помпа по форума :/Май ти нещо си изтеглил късата пръчка... Чуй се с Жоро от Пловдив, може да ти уреди чарколите."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Бе търси си втора употреба, рядко се пише за прецакана спирачна помпа по форума :/Май ти нещо си изтеглил късата пръчка... Чуй се с Жоро от Пловдив, може да ти уреди чарколите.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Коментар
-
помпа за 500лв,ама получаваш помпа,ами старите аудита а6 тди,дето динамичния обтегач на пистовия ремък струва 513 лв клиент,а е само една малка алуминиева планка с ролка.всичките тези неща са в сферата на абсурдите.на автора на темата му казвам,че друга помпа ще пасне и проблеми нулеви.такива трансплантации съм правил,но въпроса е дали си заслужава,а при теб определено си заслужава.нужно е да имаш техническа грамотност и някои познания и си готов.
Коментар
-
ivel написа:помпа за 500лв,ама получаваш помпа,ами старите аудита а6 тди,дето динамичния обтегач на пистовия ремък струва 513 лв клиент,а е само една малка алуминиева планка с ролка.всичките тези неща са в сферата на абсурдите.на автора на темата му казвам,че друга помпа ще пасне и проблеми нулеви.такива трансплантации съм правил,но въпроса е дали си заслужава,а при теб определено си заслужава.нужно е да имаш техническа грамотност и някои познания и си готов.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...356828#1356828Симо,може би тук те чака твоята помпа. Колегата е изключително коректен и е наясно с оригинални номера и тн.ПП. Скролни темата,че да не се сепнеш от снимките на кромата.
Коментар
-
krasio_79bs написа:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...356828#1356828Симо,може би тук те чака твоята помпа. Колегата е изключително коректен и е наясно с оригинални номера и тн.ПП. Скролни темата,че да не се сепнеш от снимките на кромата.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар