Здравейте, колеги. Утре си пращам носачите за рециклиране в Казанлък, но там не сменяли тампони. Та въпросът ми е лесно ли мога да си ги сменя сам ? Другия ми въпрос е, от къде да си ги купя ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на тампони - Брава
Collapse
X
-
S_BANKOV написа:Вадят се както искаш обикновенно с поглед и издърпване. Новите се набиват с веро и почукване с трупче и чукче. НЕ ПОЛЗВАЙ ГРЕС ИЛИ МАСЛО.Fiat Brava 1.9 JTD 105 к.с.
Коментар
-
Преса поне 6 тона да не береш ядове после.Понякога имат разлика в минус със 2 десети.И шлайфгрифер под ръка за хубава фаска иначе трудно повежда.Колегата горе е писал-бележи положението на стария тампон.Повече смелост и става. Успех!Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100
Коментар
-
Здравейте. Тъй като носачите са в много лошо състояние и не подлежат на поправяне се налага да купя нови. Като марка съм се спрял на Delphi, но ще се радвам, ако някой сподели мнение за тях или за други, които е пробвал и е останал доволен. И не на последно място, предложете от къде да ги закупя. Благодаря предварително.Fiat Brava 1.9 JTD 105 к.с.
Коментар
-
Аз съм с Moog. Купих ги преди 7 години. Минал съм над 60К. Сменени са всички тампони по един път. Сега вече са заминали и шарнирите, няма да рециклирам, живот и здраве напролет нови. Като се има предвид че колата се караше и от бившата ми приятелка, на която дупките и бяха слабост. КАра се по хубави черни пътища около язовирите, а и преживя един воден цикъл на Габрово, мисля че изкараха доволно. Най-хубавото е че moog предлагат и тампони, които пасват идеално на техните си носачи и ако се наложи да се сменят тампони работата се улеснява максимално. Моите ги купувах от Ауто плюс, но мисля че ги предлагат и в Елиткар (от там съм купувал тампони) - Нека да не се смята за реклама.
Коментар
-
Аз съм с носачи Delphi, взех ги от Тех-ко (имат и в Добрич магазин). В нета има много лоши отзиви за тях, не помня кога ги сложих (май преди 2г), но при положение че целия ни град е разкопан и ежедневно влизам в десетки нарязани асфалти засега не са мръднали.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар