Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спирачна течност за фиат брава 1.9td

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Спирачна течност за фиат брава 1.9td

Здравейте! Преди няколко дни ми светна индикатора за спирачната течност, помислих си че ръчната не е освободена както трябва, но не е от нея. Явно е течност за спирачки.Въпроса ми е, откакто е взимана колата, не е доливана течност. Трябва ли да я закарам в сервиз за да ми сменят течността, или е достатъчно да купя подходяща течност и само да долея?Извинете ме за тъпия въпрос. Питам, за да знам дали да звъня на сервиз?Благодаря!

Долей, ако трябва и си погледни предните накладки, че може и заради тях да свети.
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Благодаря! Предните накладки са сменяни преди 6 месеца, едва ли ще е от тях.

Коментар

Погледни и цилиндърчетата на барабаните отзад. Има голям шанс да са прокапали, ако не си ги сменял никога.
        Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
        Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Това може ли да се види без канал?

Коментар

Може, сваляш джантата и барабана и гледаш да не е текло отвътре
            Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Благодаря!

Коментар

Здравейте! Сега погледнах - течността си стои почти на максимум... Накладките са сменяни преди около година, но не е изминат голям пробег с тях... Може ли да е просто някаква несъществена грешка? Обадих се на моя майсто, който ми обслужва колата и във вторник ще съм при него, но ако може междувременно да открия проблема, ще бъда благодарен!Дали не е от самите кабели, които са вързани за казанчето и те да дават фалшива тревога? Варианта за съсан маркуч отпада, понеже течността е почти догоре....

Коментар

Working...
                X