Колеги махнал съм всичко около рейката което я държи махнал съм биалетките и пустата рейка не излиза от никъде как да я вадя с тампона задния съм откачил какво да свалям , предния мост ли се маха?????? гледам има 6 болта от долу и от страни по два друго ? или какво как се вади хидр,рейка ? а
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
СПЕШНО РЕЙКА ФИАТ ТИПО/ТЕМПРА
Collapse
X
-
Рейката се хваща точно с 2 болта на магарето. Има дупки отдоло и главите на болтовете са вътре в магарето така да се каже.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
смених рейката като охлабих предния мост смених и биалетки ,рейката е напълно рециклирана и нови накраиници с маншони ,но има едно тропане през вълнисти неравности при лек ляв завой най вече чува се като в средата и дясно колело , през дупки го няма ,само през вълнисто на ляв завой и ПАВЕТА ,шарнирите са здрави стегнати , тампоните по мотора също , амортесьорите здрави стегнати горната част дето се завива и е с лагер е здраво ,какво тропа така, само тампони на стаб.щанга не съм сменял...ако е от тех айде пак моста долу ли ?FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
Тампоните на носачите как са?Не е лошо да ги свалиш за оглед.Тампоните на щангата се отвиват, изкарват се максимално настрани така, че да ти е удобно да работиш.Разпробиваш дупката и разделяш черупките. Слагаш новия тампон и готово."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Тампоните на носачите как са?Не е лошо да ги свалиш за оглед.Тампоните на щангата се отвиват, изкарват се максимално настрани така, че да ти е удобно да работиш.Разпробиваш дупката и разделяш черупките. Слагаш новия тампон и готово.FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
колеги помагайте какво тропа в краката на дясна предна седалка , тропа на желязо с нови тампни на стаб.щанга съм с нова рейка с накрайници и чукането продължава ,какво е :@ тропа при павета или някакви подобни дупки,при голями дупки не тропа...шарнира е здрав биалетките нови.. при доста хлабави биалетки чука по малко от колкото стегнати ,що е то ??? а тампони стаб,щанга НОВИ СТЕГНАТИ КАКТО ТРЯБВА...FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
Пробвай следното нещо. Както си караш, с ляв крак натисни леко спирачката докато си по павета например. Подържай постоянна скорост. Ако при натискане на спирачките шума изчезне значи ти тропат апаратите! Внимавай с левия крак защото е свикнал да натиска съединител!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
xctr написа:Пробвай следното нещо. Както си караш, с ляв крак натисни леко спирачката докато си по павета например. Подържай постоянна скорост. Ако при натискане на спирачките шума изчезне значи ти тропат апаратите! Внимавай с левия крак защото е свикнал да натиска съединител!FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
stilo_new написа:Според мен си набиваш вече филми, без да има реален проблем колата. :DFIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар