Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

СПЕШНО РЕЙКА ФИАТ ТИПО/ТЕМПРА

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

СПЕШНО РЕЙКА ФИАТ ТИПО/ТЕМПРА

Колеги махнал съм всичко около рейката което я държи махнал съм биалетките и пустата рейка не излиза от никъде как да я вадя с тампона задния съм откачил какво да свалям , предния мост ли се маха?????? гледам има 6 болта от долу и от страни по два друго ? или какво как се вади хидр,рейка ? а
    FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Рейката се хваща точно с 2 болта на магарето. Има дупки отдоло и главите на болтовете са вътре в магарето така да се каже.
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

смених рейката като охлабих предния мост смених и биалетки ,рейката е напълно рециклирана и нови накраиници с маншони ,но има едно тропане през вълнисти неравности при лек ляв завой най вече чува се като в средата и дясно колело , през дупки го няма ,само през вълнисто на ляв завой и ПАВЕТА ,шарнирите са здрави стегнати , тампоните по мотора също , амортесьорите здрави стегнати горната част дето се завива и е с лагер е здраво ,какво тропа така, само тампони на стаб.щанга не съм сменял...ако е от тех айде пак моста долу ли ?
      FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

колеги как се махат тампоните стаб,щанга... само се отвиват и се махат на страни или излизат през самата щанга един вид се нанизват дано сте ме разбрали.
        FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Тампоните на носачите как са?Не е лошо да ги свалиш за оглед.Тампоните на щангата се отвиват, изкарват се максимално настрани така, че да ти е удобно да работиш.Разпробиваш дупката и разделяш черупките. Слагаш новия тампон и готово.
          "Без сърца, сме просто машини"
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
            Тампоните на носачите как са?Не е лошо да ги свалиш за оглед.Тампоните на щангата се отвиват, изкарват се максимално настрани така, че да ти е удобно да работиш.Разпробиваш дупката и разделяш черупките. Слагаш новия тампон и готово.
            . Носачите не мърдат тропа най вече на лек ляв завои и гд по средата на предницата тоест..стаб.щанга..ама не е лек ремонта докато махна магарето и рейката да работя свободно ужас..
            FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

колеги помагайте какво тропа в краката на дясна предна седалка , тропа на желязо с нови тампни на стаб.щанга съм с нова рейка с накрайници и чукането продължава ,какво е :@ тропа при павета или някакви подобни дупки,при голями дупки не тропа...шарнира е здрав биалетките нови.. при доста хлабави биалетки чука по малко от колкото стегнати ,що е то ??? а тампони стаб,щанга НОВИ СТЕГНАТИ КАКТО ТРЯБВА...
              FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Гърне?Все пак, свали носача и виж тампоните да не са се разлепили.
                "Без сърца, сме просто машини"
                Toyota Prius 1.5 Hybrid
                EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
                  Гърне?Все пак, свали носача и виж тампоните да не са се разлепили.
                  свалих носача от шарнира клатих слагах наново с гумата местихме на спирачки скачахме на мърда ,ама на павета тропа та....
                  FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Пробвай следното нещо. Както си караш, с ляв крак натисни леко спирачката докато си по павета например. Подържай постоянна скорост. Ако при натискане на спирачките шума изчезне значи ти тропат апаратите! Внимавай с левия крак защото е свикнал да натиска съединител!
                    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

xctr написа:
                      Пробвай следното нещо. Както си караш, с ляв крак натисни леко спирачката докато си по павета например. Подържай постоянна скорост. Ако при натискане на спирачките шума изчезне значи ти тропат апаратите! Внимавай с левия крак защото е свикнал да натиска съединител!
                      Това го пробвах много преди да се чудя какво е но не е апарат ако е апаратче при лека спирачка обира луфта и не тропа ама тропа в краката и мн ме нерви какво ли не смених
                      FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

вчера карах от нищото ама грам не тропаше беше много добре ,днес на връщане от София като се разтропа иммам чувството че ше се разглоби само на малки неравности направо е ужас ,веднага на канала ,всичко преглеждам претягам и нищо :@
                        FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Според мен си набиваш вече филми, без да има реален проблем колата. :D

Коментар

stilo_new написа:
                            Според мен си набиваш вече филми, без да има реален проблем колата. :D
                            ако няма проблем няма да се чудя какво тропа толкова много ! с баща ми не сме правили 1-2 коли , тоест тропа си от вчера яко..оня ден беше спряло.., възможно ли е да е шарнир въпреки че на клатене и дърпане не мърда лесно ?
                            FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

колеги започна да чука при малко по рязко спиране на пред , на зад ако карам и спра не тропа ! що е то /.?
                              FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Working...
                              X