А тампоните на стабилизиращата щанга някой гледал ли е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Характерно "потропване" от предното окачване на Ma
Collapse
X
-
Колеги, аз карам STILO 2002 1.6 - абсолютно същото потропване ситно, ситно през малки неравности. Така потропват и се усещат по принцип накрайници, само че и при вас и при мене не са накрайници, а е по - скоро рейка - тука с един колега говорих, че си им е слабо място рейката. Рециклирана рейка струвала около 100 лева. И аз съм с нови носачи и сменена дясна биалетка, здрави накрайници и добре закрепени спирачни апарати. Появи ми се обаче много лек луфт ляво - дясно във волана и едно пукване, когато тръгвам напред с навъртян волан, след като съм паркирал назад. Убеден съм, че е рейка при мен.....
Коментар
-
Тампоните ги сменявах, даже два пъти. Усъмних се в първите че са менте, защото щангата взе да се измества на ляво на дясно и купих нови, комплекта беше близо 40лв ако не се лъжа.Карах я на майстор - същата история - всичко ти е читаво, няма проблеми...Имам съмнение, че са вътрешните накрайници, но в най-добрия случай, ако ги сменям сам ще дам 50лв и ако не се оправи трябва да сменя външните, още 70 и евентуално биалетките още поне 40лв - едни 160-170лв и ден работа и като чета трополенето, може и да остане...Вече ми дойде да гушата да наливам пари в тази кола и май ще я карам докато тотално не се скапе. Хвърлил съм око на едно волво v50, че вече с мареата не мога да се занимавам. Налял съм пари в тая кола, колкото да си купя две нови и вече нямам нерви.Амортисьорите не са сменявани никога, може и от тях да идва трополенето...чета и коментари за кормилната рейка... по добре да не чета повече :D:D:D:D:DНа първо време, евентуално може да сменя накрайниците - външните и да я откарам на регулаж на предницата, че от известно време волана ми стои на една страна.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар