Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предни носачи - Marea Weekend 1.9 TD100.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Предни носачи - Marea Weekend 1.9 TD100.

Колеги,Пускам тази тема за да получа отговор на следния въпрос:Един и същ модел (тип) предни носачи се монтират на Bravo, Brava и Marea?Питам, защото след смяна на преден-десен носач, мисля че беше на Delta gom (или нещо такова), воланът се врътна на 90 градуса, колата тръгна на една страна. След качване на стенд за регулиране на предници се оказа, че изместването е 4 градуса, което озадачи майсторът и той започна да пита дали е претърпяла удар. Оправи я човекът, сега върви като по конец, но нещо ме съмнява в геометрията на новия носач, дали е за Мареа?
    FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

на мареята се различават от тези на браво и брава,там ти е проблема.развалил си геометрията на автомобила ако си сложил от браво или брава

Коментар

ivel написа:
      на мареята се различават от тези на браво и брава,там ти е проблема.развалил си геометрията на автомобила ако си сложил от браво или брава
      И на мен на нещо такова ми прилича да е станало. Преди смяната предницата беше - ОК. Хитко трябва да научи магазинерите си да знаят какво продават.

Коментар

Ако не си бил на 3-д стенд майстора може да си говори каквото си иска, но няма да е вярно.

Коментар

Забелязах, че има разлика в носачите за Мареа бензин и дизел. При бензина шарнира е по-малък. Дали има разлика и в геометрията или двата са взаимо заменяаме?
          Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Шарнира няма как да е различен, на всички мареи без значение дизел/бензин са еднакви носачите като оригинален номер.
            Фиат Крома 1.9 16v+
            Фиат Браво 1.6 16v
            Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

alvanovo написа:
              Забелязах, че има разлика в носачите за Мареа бензин и дизел. При бензина шарнира е по-малък. Дали има разлика и в геометрията или двата са взаимо заменяаме?
              Разликата идва от марката на носача - различно изпълнение щото има носачи за 70 лв. и такива за 210 лв.

Коментар

На Марея носача е по дълъг от Браво Брава
                FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

u_bo написа:
                  Ако не си бил на 3-д стенд майстора може да си говори каквото си иска, но няма да е вярно.
                  3D e колега, страшна нова машина, събра ми погледа - Вектор или нещо такова. А и момчетата са много добри и със старата машина си бяха добри. И двете коли минават при тях стенд, то и колите са нямали проблеми и сега беше много учудващо с нов носач - голямо изместване.

Коментар

все пак не бива и така от дистанция да обвиняваме магазинерите.аз например съм сменял носач на браво и след смяната волана стоеше доста криво.

Коментар

Working...
                    X