Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биалетки за Брава 1.9 jtd

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Биалетки за Брава 1.9 jtd

Здравейте. Препоръчайте ми марка биалетки, по възможност най-качествени, а също и място от където да ги поръчам (онлайн). При опит да донавия гайката на моята се скъса и то без голям напън...беше прогнила здраво.
    Прикачени файлове
    Fiat Brava 1.9 JTD 105 к.с.

TRW или Delphi онлайн.
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

TRW или MEYLE

Коментар

+ за делфито ползвах трв и други но делфи изкараха най-много " да чукна на дърво дано и още много искарат " до тук над 7000 км другите монро , трв изкараха по 3,4 хиляди ....
        Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
        Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Ibiza написа:
          + за делфито ползвах трв и други но делфи изкараха най-много " да чукна на дърво дано и още много искарат " до тук над 7000 км другите монро , трв изкараха по 3,4 хиляди ....
          TRW има много ментета ....че и делфито също .

Коментар

Ibiza написа:
            Неговата беалета няма нищо общо с твоята обаче.К’вото и да вземе трябва да държи, без Birth и ITN де ...
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Не знам ама взех колата с тези и от както съм я взел не съм ги сменял, а съм навъртял 30 000км. да не говорим, че и предишния собственик не ги е сменял Бог знае от кога. Малко ме плашите така като казвате, че изкарвали по 3000-7000 км. По-често от маслото ли трябва да ги сменям ?

Коментар

Господинов написа:
                Не знам ама взех колата с тези и от както съм я взел не съм ги сменял, а съм навъртял 30 000км. да не говорим, че и предишния собственик не ги е сменял Бог знае от кога. Малко ме плашите така като казвате, че изкарвали по 3000-7000 км. По-често от маслото ли трябва да ги сменям ?
                Няма ли кой да ги рециклира в Добрич?
                Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Този тип биелетки без шарнирни болтове са много по-здрави от биелетките при Мареа.Марейските не държат много, 10-15-20 000 да изкарат, поне са 20 лв. комплекта :/
                  "Без сърца, сме просто машини"
                  Toyota Prius 1.5 Hybrid
                  EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Да не говорим, че се продават и само тампончетата по 1-2лв
                    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

От рано сутринта до сега се мъча със свалянето им. На едната и се разви гайката, но пък не мога да я извадя, а на другата гайката се заглади и сега става големия филм...Имаше една тема преди време бях чел, но сега не я намирам. В нея беше описано как най-лесно се сменят, та ако някой може да помогне какво да правя в такъв случай, че вече и на майстор не мога да я закарам в това състояние.

Коментар

Можеш да я закараш, малко ще тропа, но да не те бърка.Иначе, ловиш флекса и рисуваш...
                        "Без сърца, сме просто машини"
                        Toyota Prius 1.5 Hybrid
                        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
                          Можеш да я закараш, малко ще тропа, но да не те бърка.Иначе, ловиш флекса и рисуваш...
                          Така и стана, с доста зор станаха работите, обаче се появи поредния проблем. Биалетките дойдоха без гайките, а старите не ставаха. Намерих 3, но ми остава изключителната задача да намеря още 3...След толкова много зор 3 гайки да ми направят проблем е нечовешко.

Коментар

Working...
                          X