Здравейте. Препоръчайте ми марка биалетки, по възможност най-качествени, а също и място от където да ги поръчам (онлайн). При опит да донавия гайката на моята се скъса и то без голям напън...беше прогнила здраво.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биалетки за Брава 1.9 jtd
Collapse
X
-
u_bo
-
u_bo
Ibiza написа:+ за делфито ползвах трв и други но делфи изкараха най-много " да чукна на дърво дано и още много искарат " до тук над 7000 км другите монро , трв изкараха по 3,4 хиляди ....
Коментар
-
Не знам ама взех колата с тези и от както съм я взел не съм ги сменял, а съм навъртял 30 000км. да не говорим, че и предишния собственик не ги е сменял Бог знае от кога. Малко ме плашите така като казвате, че изкарвали по 3000-7000 км. По-често от маслото ли трябва да ги сменям ?Fiat Brava 1.9 JTD 105 к.с.
Коментар
-
Господинов написа:Не знам ама взех колата с тези и от както съм я взел не съм ги сменял, а съм навъртял 30 000км. да не говорим, че и предишния собственик не ги е сменял Бог знае от кога. Малко ме плашите така като казвате, че изкарвали по 3000-7000 км. По-често от маслото ли трябва да ги сменям ?Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Този тип биелетки без шарнирни болтове са много по-здрави от биелетките при Мареа.Марейските не държат много, 10-15-20 000 да изкарат, поне са 20 лв. комплекта :/"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
От рано сутринта до сега се мъча със свалянето им. На едната и се разви гайката, но пък не мога да я извадя, а на другата гайката се заглади и сега става големия филм...Имаше една тема преди време бях чел, но сега не я намирам. В нея беше описано как най-лесно се сменят, та ако някой може да помогне какво да правя в такъв случай, че вече и на майстор не мога да я закарам в това състояние.Fiat Brava 1.9 JTD 105 к.с.
Коментар
-
M5kov написа:Можеш да я закараш, малко ще тропа, но да не те бърка.Иначе, ловиш флекса и рисуваш...Fiat Brava 1.9 JTD 105 к.с.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар