Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да изпратя носачите на Стилото за рециклиране?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Свързах се с хората ва Казанлък и в събота им пращам един носач за рециклиране на шарнира. Като си го получа обратно ще споделя мнение.

Коментар

Аз моите ги дадох в Надин :D
      Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос

Коментар

за надин всички сме богове

Коментар

+ 1 за Казанлък и не защото съм от Казанлък.На Бравата съм с рециклирани носачи вече над 100 000 км. На 80 000 км взеха да скърцат, хлабина няма. ’’ помпя " ги с масло от време на време и шума спира.На Рено 19 (предишната кола) след рециклиране до 110 000 знам, че не са сменяни шарнири. След това нямам информация..
          Play Golf ,but not drive golf!!!
          Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
          C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

yo_brava написа:
            Свързах се с хората ва Казанлък и в събота им пращам един носач за рециклиране на шарнира. Като си го получа обратно ще споделя мнение.
            Само да попитам, че и на мен скоро ми предстой смяна на единия носач, че имал лек луфт. Рециклиран носач или нов (полски/турски) препоръчвате.
            Fiat Stilo 1.6 16v

Коментар

Пробвай да рециклираш, но при добър майстор.И аз съм вече на около 40 хил. км. с рециклирани при Минчо и не са мръднали!
              Alfa 159 SW 2.4 Ti
              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Колеги, няма такива пичове као тея в Казанлък. Носача беше при тях в 14:00 и в 16:00ч. ми се обадиха да ме питат за адрес да ми го пращат. Доста добре са го направили и за сега колата е супер. Препоръчвам ги!

Коментар

Аз съм много доволен от Казанлък. Сигурно направих 50 хилки с два рециклирани носача. Нямат грешка. Мисля, че веднъж добавях грес в единия маншон.
                  Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

alvanovo написа:
                    Аз съм много доволен от Казанлък. Сигурно направих 50 хилки с два рециклирани носача. Нямат грешка. Мисля, че веднъж добавях грес в единия маншон.
                    Добре, а като цена може ли да ме ориентирате, може и на лс.
                    Fiat Stilo 1.6 16v

Коментар

phones3 написа:
                      alvanovo написа:
                      Добре, а като цена може ли да ме ориентирате, може и на лс.
                      15лв на шарнир
                      Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Working...
                      X