Колеги, препоръчайте ми къде да изпратя носачите за рециклиране на шарнирите. Не искам да купувам нови, защото има много дупки на пътя по който карам най-често. И не мисля, че е оправдано да дам 200лв. за нови и да не знам колко време ще изкарат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да изпратя носачите на Стилото за рециклиране?
Collapse
X
-
Аз съм рециклирал в Казанлък и съм много доволен.http://boltmin.blogspot.com/2011/03/blog-post.htmlФиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
u_bo
И аз съм слушал добри отзиви за Казанлък, но си направи сметката добре:- рециклиране- транспорт в 2 посоки- колко от тампоните ще са за смяна.аз като го сметнах - един читав носач технород ми излиза по-евтино ако и двата тампона са за смяна,а ако не са - след някой километър може би ще се окаже, че точно тампона дето не си сменил трябва да се смени
Коментар
-
u_bo
ivel написа:ехе, ти технорота за хубави ли ги имаш
Коментар
-
Технород за стило са много несполучлив вариант. За по-малко от 2000км се обаждат, но не са сваляни, за да се провери, кое се е предало.Рециклажа има една неприятна страна, нещо което могат много хора да потвърдят - прави ги много стегнати и шарнирите му "пукат"Чува се при качване на бордюр. Временно решение е смазка на шарнира и няколко оборота ама ...F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
а някой карал ли с монроуPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
u_bo
emzo написа:Технород за стило са много несполучлив вариант. За по-малко от 2000км се обаждат, но не са сваляни, за да се провери, кое се е предало.Рециклажа има една неприятна страна, нещо което могат много хора да потвърдят - прави ги много стегнати и шарнирите му "пукат"Чува се при качване на бордюр. Временно решение е смазка на шарнира и няколко оборота ама ...
Коментар
-
u_bo
ivel написа:аз пък питам толкова велика фирма ли са технорот,че да им правят ментаци.не слушайте глупаците какво обсъждат
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар