Привет! Може ли на Пунто МК2 Спортинг да се сложат амортисьори от нормалното пунто мк2 ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто МК2 Спортинг амортисьори
Collapse
X
-
кола
Ми да .Ако успее в начало да се развият .То има 2 болта.Вадиш горния и долния и готово .Иначе трябва да е така .https://www.youtube.com/watch?v=qx5mi4SoZEk
Коментар
-
Чакай, чакай, аз мисля, че за предните говориш.Задните ги сменях предната седмица пред блока, като само вдигнах колата на крик, че да мога да се завра На Мултиплата, смяната на десния е голям ужаст, никво място няма ;("Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Забравих да кажа - за предните става дума, които са въздушни сега /чува се как съскат/ Гледам в каталога има 2 вида - Амортисьор преден - газов и Амортисьор преден - газов (+SP)А задните са само 1 вид. Иначе като ходих на сервиз и ми казаха че единият е изпуснал вече. Даже се вижда че се е омаслил.
Коментар
-
И аз това се чудих уж са газови, а единия е целият в масло .... Зимата си беше добре, ама тогава не бяха омаслениГледам се продават втора употреба целите със все пружини и тампони за по 40-50 лв Дали е оферта са се слагат втора употреба ?Другото което се сетих че май и пружините са спортни /по твърди/ което може би няма да е добре ако се сложат нормално амортисьори ...?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар