The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano
Аз ползвам Фаст от Ахм-а.Незнам дали да ти ги препоръчам, но съм доволен. 2 комплекта съм слагал такива.Аз още като ги купя и им махам оригиналните маншончета и им слагам полиуретанови, и ги гресирам хубаво с молибденова грес. С една тел ги завързвам отгоре и отдолу и катат по 3 години и нещо ( около 20к км годишно). Обаче фаста си личи че не е марка първо качество, имал съм доста проблеми при монтажа. Едната гайка беше с не много добра резба, и не можеше да се навие, ходих да купувам метчик за да я прекарам гайката, след това нямаше проблем. Една гайка пък и превъртя резбата като я натягах после я рязах да я махна и да сложа само гайка без да е заварена. Малко накриво са заварени самите гайки понякога.Според мен на евтините шарнири и носачи първо маншоните им заминават, и от там почват проблемите.Скъпи носачи не съм слагал до сега, незнам там как е положението с маншоните.Поздрави
Хубави Лемфьодер , иначе може би по-добрия вариант е ако имаш носачи със здрави шарнири да им смениш тампоните с полиуретанови и няма да имаш проблеми дълго време.
като купих колата и на десния носач имаше прецакан тампон,който смених и то тогава не е мръднал.Левият носач го сменям 3 пъти за това време като последния беше delphi.Проблема е,че се късат някак си намшончетата на шарнира и след това за нула време се разбива самия шарнир.Къде може да се намерят носачи Лемфьодер?
з рециклирах двата носача в Казанлък и от тогава нямам проблеми никакви. Минал съм над 40 000 км. Само наглеждам силиконовите маншончета да са здрави - смених едното, защото беше скъсано, но шарнира си беше добре.
Емо,мога даже и снимки да ти пратя,като ти казвам носачите са здрави,а не разбити и стоящи на колата,купени са от еврото през 2009 година на цена 220лв с отстъпката.наистина не е много за вярване,ама пък фактите говорят
Емо,мога даже и снимки да ти пратя,като ти казвам носачите са здрави,а не разбити и стоящи на колата,купени са от еврото през 2009 година на цена 220лв с отстъпката.наистина не е много за вярване,ама пък фактите говорят
Аз също съм с муг вече 40х. Км.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Убу де, както казах, не казвам, че лъжеш Аз на Moog им сърбах попарата с алфата и бързо ги свалих от колата, те не можаха нито отпред, нито отзад да изкарат и 10 000км.
И аз имам 2 Moog в килера за рециклиране. На единия като му биеш чомбер на шарнира се върти като пумпал, а на другия му се разлепил единия тампон и се движи на ръка.На малко километри.
The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano
тук говорим за различни мукове.едните са истински,а другите ментаци.истинския мук изкарва повече от оригиналния носач.така ,че има защо да се съмнявате
Коментар