Здравейте колеги,препоръчайте ми някакви хубава фирма за носачи,че вече ми писна да ги сменям като масло Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Носачи за браво 1.9 jtd!
Collapse
X
-
Аз ползвам Фаст от Ахм-а.Незнам дали да ти ги препоръчам, но съм доволен. 2 комплекта съм слагал такива.Аз още като ги купя и им махам оригиналните маншончета и им слагам полиуретанови, и ги гресирам хубаво с молибденова грес. С една тел ги завързвам отгоре и отдолу и катат по 3 години и нещо ( около 20к км годишно). Обаче фаста си личи че не е марка първо качество, имал съм доста проблеми при монтажа. Едната гайка беше с не много добра резба, и не можеше да се навие, ходих да купувам метчик за да я прекарам гайката, след това нямаше проблем. Една гайка пък и превъртя резбата като я натягах после я рязах да я махна и да сложа само гайка без да е заварена. Малко накриво са заварени самите гайки понякога.Според мен на евтините шарнири и носачи първо маншоните им заминават, и от там почват проблемите.Скъпи носачи не съм слагал до сега, незнам там как е положението с маншоните.ПоздравиBravo JTD 105 '98
Коментар
-
като купих колата и на десния носач имаше прецакан тампон,който смених и то тогава не е мръднал.Левият носач го сменям 3 пъти за това време като последния беше delphi.Проблема е,че се късат някак си намшончетата на шарнира и след това за нула време се разбива самия шарнир.Къде може да се намерят носачи Лемфьодер?
Коментар
-
emzo написа:ivel написа:аз карам с муг от еврото,вече са на 85к и са здрави ,изводите са за теб,но внимавай,че има и ментета на марката.като гледам капацитета им е над 120кFiat brava 1.4/12v mart 97(бензин-газ)
Коментар
-
ivel написа:Емо,мога даже и снимки да ти пратя,като ти казвам носачите са здрави,а не разбити и стоящи на колата,купени са от еврото през 2009 година на цена 220лв с отстъпката.наистина не е много за вярване,ама пък фактите говорятКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар