От едно скоро време като дам с ключа контакт първо изгасва лампата за кода после изгасва лампата за инжекциона малко след тях гасне АВS и червената лампа за спирачките. Остава да свети лампата за акумолатора и маслото. Интересното е че в момента като запаля двигателя лампата на АВS и червената лампа за ръчната спирачка светват за около две секунди и угасват . Това светване и угасване не се случва винаги. АВS си работи нормално, спирачната течност в казанчето е до максимума, предните и задните спирачни маркучета са нови, течове няма. От какво може да е това, бихте ли ме посъветвали ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОБЛЕМ С АВS
Collapse
X
-
Tornado написа:Някой от датчиците на АБС се шегува но дано да не етой че многоооо....$ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Значи и при мен се получава от време на време някаква грешка на АБС-а но засега се справям с проблема като изключа захранването на акумулатора за около час и после всичко си идва на място,до колкото зная така се чистят грешки.Миналата година пак по същото време ми се появи този проблем и след 2-е от по горе посочените операций изчезна до онзи ден.Предполагам че трябва да се почистят тези датчици то там са страшни мизерий.Но нека ако някой знае да ни светне по въпроса че е доста досадно.FIAT Coupe
Коментар
-
dinko1 написа:Oт къде да изтегля това сервизно ръководство в частта за ABS ??????ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар