Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови пружини Brava 1.8 ELX

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На практика така се явява.Само че, пружината е много твърда и малко по- различно от старата завъртяни последни около 4см. и разлика в ъгъла по X и Y,сравнено със старата, което не позволява доброто и прилягане в тампона - подложка отгоре (не знам как се казва), от там не приляга добре и в металната чашка и от там - недобра симетрия с тампона на макферсона. Разликите не са огромни, но явно са достатъчни да стои разместено. Не съм специалист, ама нещо в спецификацията на магазина не е у ред и това са пружини за тежък, примерно дизелов мотор. В магазина ме насочиха към майстор, за да ми провери монтажа. Днес ще го търся човека, ама.. при положение, че имам долен и горен край на пружината, които опират в ограничители в основите си и стрелка на металната чашка отгоре.. не се сещам за друг монтаж. Просто пружините май се оказват доста по-твърди от необходимото, съдейки по височината на колата и с различен ъгъл, като завършек в горния си край, сравнено със старите. Е.. днес се надявам да се изясни, че се поизнервих вече.

Коментар

Така.Фичо е на гуми и чака само реглаж на преден мост.4бр. пружини - втора ръка, въпреки мерака ми да сложа нови поне отпред. Тия, дето ми тровеха живота - пълно менте. Не им хареса в магазина, ама майстора при който ме изпратиха да провери какви съм ги свършил, потвърди това, което вече ми беше ясно с цената на болки в кръст, колене и накъсване на всички видове нервни окончания и възли, дето имам. Одъртявам...Сега не пука, скърца и скимти и е на 15см. картер - асфалт. Благодаря на всички колеги, които опитаха да помогнат !

Коментар

За съжаление практиката го доказва това- по-добре здрави оригинални неща втора употреба,отколкото нови .
        Фиат Крома 1.9 16v+
        Фиат Браво 1.6 16v
        Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Working...
        X