Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тампони предна стабилизираща щанга Фиат Крома 2005 1.8 140кс

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тампони предна стабилизираща щанга Фиат Крома 2005 1.8 140кс

Здравейте, оказаха се голям проблем тези тампони никаде не ги намирам от Фиат ми дадоха каталожния номер 71749131 тези които се предлагат по магазините за 5 6 лева нямат нищо общо а ги продават като за моя модел иначе в сервиза измериха диаметъра на щангата ми е 26мм.Дайте някакъв съвет каде мога да ги открия, че в момента съм се едно с каручка дрънчи яката.

Доста неща по колата са 1:1 с Opel Signum, така че може да пробваш и в тая посока.
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Търси за Opel Signum и VECTRA C - тампоните за тях са 25-25.2мм
      LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
      LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
      LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
      Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
      Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

mitaka_71 написа:
        Дали ще станат?Това http://www.autopower.bg/окачване-ста...i22696824.html най-много прилича но пише дебелина 24мм.А това http://www.autopartoo.com/oem/fiat/71749131.html е което се води баш за моята.

Коментар

axander написа:
          mitaka_71 написа:
          Дали ще станат?
          Каталожно си ги дават се се монтират на:Марка: FIATМодел: CROMA (194)Марка: OPELМодел: SIGNUMМодел: VECTRA CМодел: VECTRA C GTSМодел: VECTRA C kombiМарка: SAABМодел: 9-3 (YS3F)Модел: 9-3 kabriolet (YS3F)Модел: 9-3 kombНо само 2-3 производителя вадят на този размер-така че питаш и мериш!Ето и снимка:
          Прикачени файлове
          Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

така изглежда моя не съм го виждал на живо де но по каталозите[/img]
            Прикачени файлове

Коментар

:D Такаа,сега обърнах внимание че оригиналният номер който са ти дали е на варианта тампон от 2 части- това е номера на едната половинка!Могат да се намерят-звънни ми утре след 9ч на 0896 695 609 и ще свършим работа Ето ги поотделно:
              Прикачени файлове
              Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

mitaka_71 написа:
                :D Такаа,сега обърнах внимание че оригиналният номер който са ти дали е на варианта тампон от 2 части- това е номера на едната половинка!Могат да се намерят-звънни ми утре след 9ч на 0896 695 609 и ще свършим работа Ето ги поотделно:
                За тези ми говориш нали http://www.autopower.bg/окачване-ста...2696824.htmlА иначе предполагам и онези другите стават но трябва да се сменя горната планка щом ги дават за модела но не я виждам да се предлага.

Коментар

axander написа:
                  mitaka_71 написа:
                  За тези ми говориш нали http://www.autopower.bg/окачване-ста...2696824.htmlА иначе предполагам и онези другите стават но трябва да се сменя горната планка щом ги дават за модела но не я виждам да се предлага.
                  Трудно се ориентирах по "линка" ти,но това са 2-те части:FEBI BILSTEIN 38051 и FEBI BILSTEIN 38052
                  Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

Визуално наистина си приличат единствено се приитеснявам да не ми разглобят колата и да се окаже,че не са същите.

Коментар

axander написа:
                      Визуално наистина си приличат единствено се приитеснявам да не ми разглобят колата и да се окаже,че не са същите.
                      Повече от това което дадох като инфо,снимки,номера и прочие не виждам...Аз предлагам да не се занимаваш и да не ги сменяваш,защото има шанс да ти разглобят колата на части и да не могат да е сглобят в сервиза :D
                      Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

Аз като сменях съединителя на свалено магаре мислех да ги сменя профилактично тия тампони, но се оказа че повечето нови са просто парче гума срязано през средата, а оригиналните имат метална вложка и се отказах да ги сменям докато не се скъсат. Търси само като тези които са на колата ти,иначе ще ги сменяш през 2-3 месеца.
                        Фиат Крома 1.9 16v+
                        Фиат Браво 1.6 16v
                        Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

mitaka_71 написа:
                          axander написа:
                          Повече от това което дадох като инфо,снимки,номера и прочие не виждам...Аз предлагам да не се занимаваш и да не ги сменяваш,защото има шанс да ти разглобят колата на части и да не могат да е сглобят в сервиза :D
                          Няма как да не ги сменя (приемам, че не се базикаш) понеже както казах колата цялата дрънчи и е отвратително така, а в сервиза със сигурност ще успеят да ми я съберат пак ,но това че не са станали няма да ме спаси от плащане предполагам тази операция не е евтина.А за информацията ти благодаря ,но не те усещам да си сигурен че ще станат това ме притеснява.Иначе и аз искам да са като оригиналните pi4_s_bravo ,но от Ауто Италия истат 29лв x 4 и да им дам половината и да чакам малко не ми се чака идеята беше да я оправя до четвъртък че ще пътувам,но явно ще има volume-то на max да не се чува

Коментар

Не е за тази кола, но да си кажа неволите.В Бургас питах на сто места и само на едно ми казаха, че могат да ми доставят въпросните тампони на цена 28лв. за бройка. И то не като оригиналните, които са с кевларена вложка, а за една проста тъпа гума, разцепена в средата... И импровизирах Подложих парче кожа отвътре и гума отвън. Да се надяваме да издържи известно време...
                            Alfa 159 SW 2.4 Ti
                            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

По принцип това също е вариант , аз на мареата подложих парчета срязани от пистов ремък и стана идеално.
                              Фиат Крома 1.9 16v+
                              Фиат Браво 1.6 16v
                              Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Working...
                              X