това всичкото важи за неизносен барабан с 3мм ръб
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.2 няма ръчна и след смяната на накладки
Collapse
X
-
Макс. износване на барабана е 181.35 милиметра. При мен вече е 182.40мм след стругарската намеса, точно затова и няма как да спира добре след като е минало максимума. Нещо ме мотат с пружините.... и още не мога да сглобявам, иначче барабаните съм ги престъргал, накладките са нови. Дано този път да стане по добре.
Коментар
-
chaveto написа:Макс. износване на барабана е 181.35 милиметра. При мен вече е 182.40мм след стругарската намеса, точно затова и няма как да спира добре след като е минало максимума. Нещо ме мотат с пружините.... и още не мога да сглобявам, иначче барабаните съм ги престъргал, накладките са нови. Дано този път да стане по добре.мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
Най вероятно е с 200мм барабани, малко или много това си оказва влияние. Преди малко сглобих всичко и ръчната не държи както трябва, вярно, че не съм я натегнал все още както трябва, но все пак не държи. При стягане на гумата във въздуха и я превъртам с ключа при дръпната ръчна. Утре ще я натегна още малко и ще видя дали ще има някакъв ефект.
Коментар
-
Тази сутрин не се сдържах и я натегнах с отвертката. По три зъбчета се разпънаха и ръчната стана разкошна. На сух асфалт се завърта все едно е на сняг :D и на крачната се усеща.Качвам снимки които показват, че накладката е търкала при мен по цялата площ въпреки, че е е барабан и то износен при мен, на който му е обран ръбът .накладките са карани 50 километра и ето на каква повърхност са търкали.мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
chaveto написа:При мен няма никой, нито ръчна нито крачна а смених и цилиндърчетата защото едно беше блокирало на 100%. Та реших направо да сменя и двете. При дръпната ръчна гумата я превъртам като я напъна.мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар