Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Удряне на задна гума в калника.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

marea-ta написа:
    Я виж дали не опира в предния ръб на задния ти калник /другаде никаде няма как да опира при изправно окачване, лично проверено с 1,2т товар просто ляга на тампоните в пружините и до там/.
    Точно там опира, днес видях

Коментар

Ха доидехме си на думата.Утре ще ти пратя снимки на моята щот вече сме заети пием.И ще пиша по на дълго.
      Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
      Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

marea-ta написа:
        Ха доидехме си на думата.Утре ще ти пратя снимки на моята щот вече сме заети пием.И ще пиша по на дълго.
        Благодаря ти предварително.

Коментар

Решението в случая е рязане на калника.Защото при свиване на пружината мостът описва окръжност около шарнирната връзка с купето и рано или късно достига калника, аз така съм го избегнал /с рязане/ като преди това събрах моста максимално за да видя колко ме устроива мисля към 5см. в наи долната си част а на горе плавно се влива в извивката на калника.Виж снимките преди и сега.
          Прикачени файлове
          Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

За това и аз се сетих, но проблема, е че закача само от дясно, а растоянието е едно и също като на твойте снимки *преди*. Дали не е нещо свързано с окачването.

Коментар

Ми според мен не е свързано с окачването, то винаги десните гуми ,амортисьори и шарнири обират парсата там са всички шахти,канавки и тем подобни,.

Коментар

marea-ta написа:
                .. то винаги десните гуми ,амортисьори и шарнири обират парсата там са всички шахти,канавки и тем подобни,.
                заповядай в Сливен из индустриална зона или през многото изкопани и незаровени като хората улици :D тук има навсякъде.
                Drive It Like You Stole It | Гараж
                RIP Fiat Tipo '92 1.6

Коментар

Значи да разбирам, че без рязане неможе.

Коментар

Да точно така.

Коментар

Working...
                    X